Android 7.0 Nougat Güncellemesini Alacak Telefonlar Hangileri?

Android 7.0 Nougat Güncellemesini Alacak Telefonlar Hangileri?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Google uzun zamandır geliştirdiği Android’in son sürümü olan 7.0 versiyonunu yani Nougat’ı kısa bir süre sonra yayınlayacak. Peki siz kullandığınız telefonun  7.0  güncellemesini alıp almayacağını merak ediyor musunuz? Detayları yazımızın devamında.

Nougat’ı alacak Samsung modelleri hangileri?

En geniş cihaz listesinin Samsung’da olduğunu söylemek çok da yanlış olmaz. Nougat güncellemesi alacak Samsung modelleri şöyle; Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge+, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge, Galaxy Note 5 ve Note 7.

Nougat’ı alacak General Mobile modelleri hangileri?

GM 4G ve GM 5 Plus telefonları da Android 7.0 Nougat güncellemesini alacak. Üstelik yeni sürümü kullanmaya başlayacak ilk kişiler GM 4G ve GM 5 Plus sahipleri olacak.

Nougat’ı alacak Nexus modelleri hangileri?

Nexuslar'ın 5. sürümü hariç diğer tüm üst serilerine güncelleme geleceği tahmin ediliyor. Yani, Nexus 6, Nexus 7, Nexus 9 ve Nexus 10 güncelleme alacak Nexus modelleri.

Nougat’ı alacak HTC modelleri hangileri?

One M9, One A9 ve HTC 10 HTC'nin ilk Android Nougat güncellemesini alacak telefonlar.

Nougat’ı alacak LG modelleri hangileri?

G5’in  7.0 güncellemesini alacağı biliniyor. Ancak henüz G4 için bir açıklama yapılmadı. Ayrıca LG’nin V20 modeli de direkt 7.0 uyumlu olarak piyasaya çıkacak.

Nougat’ı alacak Sony modelleri hangileri?

Sony’den bu konu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Bu nedenle, Nougat güncellemesinin Sony marka telefonlara biraz geç geleceğini söyleyebiliriz.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)