Android 7.0 Nougat Güncellemesi Almayacak Telefonlar Hangileri?

Android 7.0 Nougat Güncellemesi Almayacak Telefonlar Hangileri?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Google tarafından geçtiğimiz günlerde tüm Nexus cihazlar ve General Mobile için ise sadece 4G modeli için yayınladığı Android’in en yenisi Android 7.0 Nougat yakında diğer cihazlar için de yayınlanacak. Bunun yanı sıra direkt olarak Andorid 7.0 Nougat ile piyasaya çıkış yapacak olan modeller de mevcut. 

Android uyumluluk testi standartları gereği, Vulkan ya da OpenGL ES 3.1’den birini destekleyen telefonlar Android 7.0 Nougat güncellemesi alabilir. 

Daha önce sizler için Android 7.0 Nougat güncellemesi alacak olan cihazları listelemiştik. Şimdi ise Android’in son sürümünden ne yazık ki yoksun kalacak cihazları yine sizin için bir araya getirdik. Dilerseniz daha önce yayınladığımız Android 7.0 Nougat alacak telefon listesine buraya tıklayarak göz atabilirsiniz. 

İşte Android 7.0 Nougat güncellemesi alamayacak, önde gelen telefonlar;

-Samsung Galaxy S5

-Samsung Galaxy Note 3

-Sony Xperia Z2

-LG G3

-LG Nexus 5

-Sony Xperia Z3

-Sony Xperia Z3 Compact 

-HTC One M8

-Xiaomi Mi 4

-OnePlus One

-HTC One E8

-HTC Desire Eye

-Oppo Find 7

-BlackBerry Passaport

Güncelleme meraklıları bu telefonlardan birine sahipse kısa zamanda onlara telefon değişikliği gözüktü demektir. Yeni güncelleme alamamaktan kaynaklanan sorunlar, uygulama versiyonlarında geri kalmalar nedeni ile mecburen güncelleme yapanlar için ise şu an için oldukça vakit var. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)