Akıllı Telefonunuzu Satarken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Akıllı Telefonunuzu Satarken Dikkat Etmeniz Gerekenler
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Bu yazımızda akıllı telefonunuzu satarken en iyi kazançla satabilmeniz için yapmanız gerekenlerden bahsettik. Bazen paraya ihtiyacınız olduğunda, bazen de telefonunuzu yenilemek istediğiniz için akıllı telefonunuzu elden çıkarmak isteyebilirsiniz. Her iki durumda da akıllı telefon paraya dönüştürmek için iyi bir araç. 

Akıllıca hareket eder ve bazı püf noktaları da uygularsanız telefonunuzdan en iyi maddi verimi alabilirsiniz diye düşünüyoruz. Tabi ki telefonunuzun iyi görünmesi ve tam anlamıyla çalışması şartı da var.

Zaman seçimi

Telefon satışında doğru zamanı seçmek önemlidir. Telefonunuz için alacağınız en iyi fiyat, genel olarak ilk yılı içinde olur. Örnek verecek olursak her yıl bir yeni modeli çıkan Samsung ya da iPhone telefonların yeni modeli çıkmadan önce satmak mantıklı olacaktır. Bu durumda satmak istediğiniz telefon piyasadaki en son model olduğu için ücreti de yüksek olacaktır. 

Telefonunuza iyi bakın

Telefonunuz için üretilmiş orijinal kılıfları ve ekran koruyucuları kullanarak telefonunuzun her zaman yeni gibi görünmesini sağlamalısınız. Bunların yanında tabi ki dikkatli kullanım da şart. Yeni haline yakın, temiz görünen bir cihaz her zaman satış aşamasında işinize yarar. 

Telefonunuzu daha çekici kılın

Cihazınızın orijinal kutusunu, şarj adaptörünü, SIM adaptörünü ve satın alırken var olan her şeyi satışta bulundurun. Bu durum her zaman için telefonunuzu daha çekici kılacak ve sizin cihaza karşı hassasiyetinizi gösterecektir.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)