Akıllı Telefonunuzda Twitter‹ın Harcadığı Boş Alanı Nasıl Temizlerim?

Akıllı Telefonunuzda Twitter’ın Harcadığı Boş Alanı Nasıl Temizlerim?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Telefonlarda kullanılan ve kalan hafıza zaman geçtikçe en büyük sorunlardan biri haline geliyor. Özellikle kullanılan sosyal medya uygulamalarının sık kullanım sonrası “saklama alanı” uyarıları oldukça can sıkıcı olabiliyor. Android’de olan esneklik iOS’da olmadığı için iPhone kullanan kişiler için bu durum daha da karmaşık bir hale geliyor.

Twitter yaşanan sıkıntının farkına vararak medya depolama alanını sıfırlama özelliğini uygulamanın içine eklemiş.

Android cihazlarda Twitter uygulamasında medya depolama alanı nasıl sıfırlanır?

Telefonunuzun Ayarlar menüsüne dokunun, listedeki Twitter seçeneğini seçin. Gelen seçeneklerden sırası ile “Uygulama bilgileri” alanından, “Depolama” seçeneğine dokunun ve “Ön belleği temizle” butonuna dokunun.

Bu işlemi ara sıra tekrarlayarak hem telefonunuzun hem de uygulamanızın daha hızlı çalışmasını sağlayabilirsiniz.

iOS yüklü cihazlarda yüklü Twitter uygulamasında medya depolama alanı nasıl sıfırlanır?

Android’de cihazınız üzerinden bu işlemi yapabilirken iPhone ve iPad’de bu işlem için Twitter uygulamasına giriş yapmanız gerekecek. 

Uygulama içerisinde profiliniz sayfasını ziyaret edin. Bu alandan “Ayarlar” seçeneğine dokunun. Bu menü altından “Ayarlar ve gizlilik” seçeneğini seçtikten sonra “Veri Kullanımı” seçeneğini ziyaret edin. “Medya depolama alanı” diye bir alan ve bu alanda Twitter geçmişinizin cihazınızda kapladığı alanı göreceksiniz. Bu alanda “medya depolama alanı verilerini temizle” seçeneğine dokunun ve işlem tamam!

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)