2017 Yılından Önce Piyasaya Çıkacak Olan Telefonlar

2017 Yılından Önce Piyasaya Çıkacak Olan Telefonlar
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

2017’den önce yeni bir akıllı telefon almayı düşünenlerdenseniz bu yazımız size yardımcı olabilir. Listemizde göreceğiniz telefonlar 2017 gelmeden raflarda yerini alacak. Yazımız daha telefonlar piyasaya çıkmadan en azından haklarında önbilgi edinmenize ya da karar vermenize yardımcı olur diye düşünüyoruz. 

Apple iPhone 7 ve iPhone 7 Plus

Apple’ın bir klasiği olan Eylül ayı etkinliğinde tanıtacağı yeni amiral iPhone 7 olacak. Çıkış tarihi kesinleşmedi ancak her zaman olduğu gibi hakkında en çok konuşulan ve bilgiler sızan telefonlardan biri iPhone 7 oldu. Kesin olan bilgiler ise; iPhone 7’nin A10 ve entegre M10 hareketli işlemci ile geleceği ve RAM’in arttırılmış olacağı. 

Eylül ayında beklenen 2. telefon ise iPhone 7 Plus. Kesinleşmiş özellikleri iPhone 7 ile aynı. Ancak iPhone 7 Plus’ın bu güne kadarki en iyi iPhone olması bekleniyor. 

LG G5

LG G5, dijital bir kamera ve Hi-Fi oynatıcıya dönüştürülebilen modüler tasarımlı ilk akıllı telefon olarak piyasaya çıkacak. 5.3 inçlik büyük ekranı ile gelecek olan LG G5’in bir diğer özelliği ise arkasında 135 derecelik çift lensli kamera bulunması. 

Samsung Galaxy Note 6

Kesin bir bilgi olmasa da Samsung Galaxy Note 6’nın 2017 Temmuz’unda tanıtılması bekleniyor. Galaxy Note 6 128GB ve 64GB olmak üzere 2 farklı depolama seçeneği ile gelecek. 3,1GHz hızla çalışan 16 çekirdekli işlemciye sahip olacağı sızan bilgiler arasında. Bu bilgi doğru olursa Samsung rakiplerini hız konusunda oldukça geride bırakabilir.

Google Nexus 6

Android işletim sisteminin en yenisi Android N yazılımına sahip olacak olan Google Nexus 6’nın Ekim ayında çıkması bekleniyor. Telefon Huawei tarafından yapılacak. Telefonun Snapdragon 820 yonga seti ile geleceği de söylentiler arasında. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)