2016 Yılında Alınabilecek En iyi Telefonlar

2016 Yılında Alınabilecek En iyi Telefonlar
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Sizler için 2016 yılında alınabilecek iyi telefonarı listeledik.

Apple iPhone 6s ve iPhone 6s Plus

Apple'ın en yeni telefonları iPhone 6s ve iPhone 6s Plus. Apple kullanıcıları zaten kolay kolay Apple’dan vazgeçemiyor. Gerekçeleri ise kullanım kolaylığı ve işlem gücünün yüksek olması. iPhone 6s ve iPhone 6s Plus yüksek kalitede kameraya sahip. Ayrıca kullanıcılarında haklı olduğu üzere oldukça kolay ve temiz bir ara yüzleri var. Bu modellerin basınca duyarlı ekranları sayesinde bazı kısayolları ve ön izleme içeriklerini çift dokunuşlarla ya da daha sert dokunuşlarla görebilirsiniz.

Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge

Galaxy S7’nin 5.1 inç, Galaxy S7 Edge’in ise 5.5 inç ekranı var. İşlemci konusunda oldukça güçlü olan bu iki telefon oldukça hızlı ve sorunsuz çalışıyor. Ayrıca Samsung’un bu iki amiral gemisi suya ve toza karşı da dayanıklılık gösteriyor. Galaxy S7’nin sahip olduğu 3000mAh, Galaxy S7 Edge’in ise sahip olduğu 3600mAh gücündeki piller hem uzun ömürlü kullanım hem de hızlı şarj avantajı sağlıyor. Bu iki model de 4 GB RAM’e sahip

OnePlus 2

Tanıtılmadan önce en çok merak edilen telefonlardan biriydi OnePlus 2. Performansını Snapdragon 810 yonga setinden alan telefon, 4 GB RAM LPDDR4 sayesinde Andorid’in bol keseden RAM tüketiminin önüne geçiyor.

Parmak izi sensörü, yüksek çözünürlüklü kamerası, lazer sensörü, magnezyum çerçevesi ve metal düğmeleri ile satın alınabilecek başarılı telefonlardan biri OnePlus 2.

Microsoft Lumia 950 XL

Microsoft Lumia 950 XL  5.7 inç Quad HD OLED ekrana sahip. Altı çekirdekli Qualcomm Snapdragon 808 işlemci ve 3 GB RAM’i bulunan cihazın kamerası da oldukça iddialı. 20 MP arka kamerası ile birçok modelin önüne geçiyor.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)