Anker Bluetooth 2 si 1 arada Sinyal Alıcı Verici Kablosuz Ses Adaptörü

Anker Bluetooth 2 si 1 arada Sinyal Alıcı Verici Kablosuz Ses Adaptörü
Anker Bluetooth 2 si 1 arada Sinyal Alıcı Verici Kablosuz Ses Adaptörü - Resim 1
Anker Bluetooth 2 si 1 arada Sinyal Alıcı Verici Kablosuz Ses Adaptörü - Resim 2
Anker Bluetooth 2 si 1 arada Sinyal Alıcı Verici Kablosuz Ses Adaptörü - Resim 3
Anker Bluetooth 2 si 1 arada Sinyal Alıcı Verici Kablosuz Ses Adaptörü - Resim 4
  • Marka: Anker
  • Ürün Kodu: #71259
  • Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir.
  • Ürün Açıklaması

    Özellikler
    Yurtdışı Satış Yok
    Stok Kodu #71259

    Anker Bluetooth 2 si 1 arada Sinyal Alıcı Verici Kablosuz Ses Adaptörü



    Bluetooth uyumlu olmayan cihazlarınızı, yeni teknolojiye adapte edin. 3.5 mm ses çıkışı olan TV, DVD, bilgisayar, MP3, MP4, iPod, e-kitap, araç teybi gibi Bluetooth özelliği olmayan cihazlarınızı kolaylıkla Bluetooth’la uyumlu hale getirin.

    Alıcı Modu:

    Basit 3.5mm ses girişi ile hoparlör ve kulaklıklarınızı Bluetooth ile uyumlu hale getirin. Bluetooth uyumlu akıllı telefonlarınızdan, tablet ve dizüstü bilgisayarlarlarınızdan ve TV’niz den gönderdiğiniz kablosuz müziği kolaylıkla dinleyin. En güzel melodiler artık parmaklarınızın ucunda.

    Verici Modu:

    Basit bir 3.5mm ses çıkışı ile Blouetooth uyumlu olmayan medya oynatıcıları (MP3, CD / DVD oynatıcı, oto ses sistemleri, TV’ler) Bloutooth ile uyumlu hoparlör, kulaklık ve ses sistemleri ile kablosuz bağlayın. Artık TV’nizi geç saatte dahi yüksek sesle izleyin. Verici modunda TV’niz, Bluetooth uyumlu kulaklıklara bağlanır ve komşularınızı rahatsız etmeden yüksek sesle izlemenize izin verir.

    Minimalist ve basit:

    Anker Bluetooth Alıcı ve Verici, 5 cm x 3.5 cm x 1.3 cm boyutları ve 48 gram ağırlığı ile, cihazlarınıza ekstra hacim katmadan kolaylıkla bağlanır. TX / RX tuşu ile alıcı ve verici modları arasında hızlı geçiş yapmanızı sağlar. Pil ömrü verici (TX) modu için yaklaşık 11 saat ve alıcı (RX) modu için yaklaşık 6 saattir. A2DP Bluetooth profillerini destekler ve 10 metreye kadar rahatlıkla bağlanır.

    Bizi tanıyın:

    Anker’i, aklımızda tek bir hedef ile yarattık: Mobil yaşamı kolaylaştıran yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunmak. %100 müşteri memnuniyeti için ürünlerimize 18 ay garanti veriyoruz.

    Paket içeriği:

    Anker Bluetooth Alıcı ve Verici, 3.5mm ses kablosu, Micro USB kablo ve kullanma kılavuzu.

    Not:

    Şarj ederken, Bluetooth üzerinden yeni bir cihazı eşleştirmekten kaçının. Bu, eşleştirme işleminin başarısız olmasına neden olabilir.



    Ürünün Teslimat Süresi

    Bu ürünün ortalama teslimat süresi
    Bu ürün ortalama 5 iş günü içersinde kargoya teslim edilir.
    • Siparişlerin gönderim süreci, kredi kartı güvenlik kontrolünün tamamlanması veya havale/eft ödemenizin onaylanmasıyla başlar.
    • Ortalama gönderim süresi ürün gruplarına göre değişebilmektedir. Bu ürün ortalama 5 iş gününde kargoya verilebilmekte olup nadiren tedarik sürecine bağlı olarak kısa süreli gecikmeler yaşanabilir, bu durumda size e-mail ile bilgi verilir.
    • En geç 29 Nisan 2024 Pazartesi günü kargoda

    Taksit ve Ödeme Seçenekleri

    Kargo ücreti: 50,00 TL (300,00 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsiz)

    Tek Çekim kredi kartı ile 162,61 TL

    Havale ile %3 indirimli 157,73 TL

    Kapıda nakit ödeme ile 177,61 TL

    Mobil Ödeme ile: 166,61 TL

    Taksit: Peşin fiyatına 6 taksit

    Taksit alışveriş yapabileceğiniz kredi kartları: Garanti kredi kartları, Bonus özellikli kredi kartları, Yapı Kredi Bankası kredi kartları, World Card özellikli kredi kartları, Finans Bank kredi kartları, İş Bankası kredi kartları, Maximum özellikli kredi kartları, Akbank kredi kartları

    Bunlara da bakın