Telefonunuzu Seçin

Varsayılan Telefon
Telefonunuza uyumlu batarya çeşitlerini görmek için cihazınızı seçin

Yedek Bataryalar

    

USB Çıkış Sayısı

Çıkış Volt

Çıkış Amper

Kapasite

yedek batarya çeşitleri

Görüşmenizin en önemli anında akıllı telefonunuzun şarjı mı bitti? Acil şarja mı ihtiyacınız var? Bu noktada PowerBank taşınabilir yedek batarya imdadınıza yetişiyor.

Harici şarj bataryası ile artık şarjınız hiç bitmeyecek. Yedek batarya ile Blackberry, Sony, iPhone, Samsung, HTC ve diğer akıllı telefonlarınızı her an her yerde yaklaşık 2 kere daha şarj edebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz MP3 Player, Bluetooth kulaklık gibi elektronik cihazlarınızı da dilediğiniz yerde şarj edebilirsiniz

Yedek bataryaların kullanımı son derece kolaydır. Yedek bataryanızı bilgisayar aracılığı ile de şarj edebilirsiniz. Ayrıca bu şarj aletleri son derece portatiftir. Küçük boyutları sayesinde cebinizde, çantanızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

Kaliteli, cihazınızla tam uyumlu, birbirinden güzel renklerde ve tasarımlardaki yedek bataryaları en uygun fiyatlarla MobilCadde‹de bulabilirsiniz. Alışverişinizi kolayca ve güvenle yapabilirsiniz.

Mobilcadde.com‹daki yedek bataryalar akıllı telefonlarınız ve elektronik cihazlarınız için yüksek şarj verimliliğini ve mükemmel dizaynı bir arada sunar. Gelişmiş yüksek teknoloji ile tasarlanmış yedek şarj üniteleri en iyi verim ve sürdürülebilirliği sağlamaktadır. Yüksek şarj kapasitesi ile artık yarı yolda kalmayacaksınız.

Şarj problemi yaşıyorsanız sizin için en uygun yedek bataryayı seçin, 100 TL üzeri alışverişlerinizde kargoyu biz ödeyelim. Üstelik aynı gün kargo imkanı ile.