Telefonunuzu Seçin

Varsayılan Telefon
Telefonunuza uyumlu yan kapaklı kılıf çeşitlerini görmek için cihazınızı seçin

Yan Kapaklı Kılıflar

    

yan kapaklı kılıf çeşitleri

Akıllı cep telefonu kullanımınız da kılıfı seçimleriniz kolay bir kulanım imkânı verirken aynı zamanda telefonunuzun güvenliğini de sağlar. Cep telefon kılıf modelleri ayrıca beğenilerinizi de çevrenizdekilere göstermenin yanında telefonunuzu kişiselleştirmenize de destek olur. Farklı renk ve model seçeneklerinin yer aldığı yan kapaklı kılıflar içinden telefon marka ve modeliniz ile uyumlu olanı seçerek anıdan satın alabilirsiniz.

Yan kapaklı kılıf modellerinde yer olan onlarca model arasında sade modellerin yanında şık ve şaşalı olan seçimleri de görebilirsiniz. Beğendiğini her hangi bir model için ayrıca renk seçenekleri de sitemizde yer alıyor. Nokia, LG, HTC, Samsung, Sony, Xiaomi, General Mobile, Huawei, Vestel, Casper, Apple ve daha birçok markaya ait olan yan kapaklı kılıfları görmeniz mümkün. Mıknatıs özellikleri ile de kullanımı daha kolay olup kolay açılmama özelliği de yer alıyor. Sitemizden vereceğiniz yan kapaklı kılıf siparişleriniz stoktan kargoya aynı gün teslim edilir. Renk seçeneklerinin yanı sıra birçok farklı desene de yer açan sitemiz ayrıca cüzdanlı tasarımlarda yer alıyor. Şeffaf, taşlı, pencereli, standlı, uyku modlu birçok seçenek sizleri kategorimiz içinde bekliyor.

Sitemizden yapacağınız toplam 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde ise kargo ücreti ödemezsiniz. Kategorilerimizde yer alan yüzlerce ürün seçeneği ile en pahalı ve en uygun fiyatlara sahip olan ürünleri bir arada görebilirsiniz. Her bir ürün orijinal olup kutusunda açılmamış olarak adresinize teslim edilir. Sitemizden yapacağınız alışverişlerde aynı zamanda teslimat sırasında da ödemenizi gerçekleştirmeniz mümkündür.