USB 2.0 Ethernet LAN Çevirici Dönüştürücü

USB 2.0 Ethernet LAN Çevirici Dönüştürücü
  • Marka: Eiroo
  • Ürün Kodu: #79138
  • Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir.
  • Ürün Açıklaması

    Özellikler
    Type C: Var
    A Ucu: USB
    B Ucu: Micro USB
    Kablo Uzunluğu: 1 m - 1,5 m
    Yurtdışı Satış Yok
    Stok Kodu #79138

    USB 2.0 Ethernet LAN Çevirici Dönüştürücü



    Teknolojik gelişmelerin hız kazandığı günümüzde ethernet girişi olmadığı için kablo ile ağa bağlanma durumunun mümkün olmadığı bilgisayarlar için kullanımı oldukça kolay ve rahat olan USB girişli çevirici dönüştürücüler tasarlandı. Bu oldukça kullanışlı ve taşınması da bir o kadar rahat olan ürün USB girişi sayesinde ethernet LAN çevirici ve dönüştürücü işlemini anında yapabiliyor.

    USB ile bilgisayara bağlanan Enternet LAN çevirici dönüştürücü 2.0 GB ve 3.0 GB olarak hazırlandı. Sitemizde Cortrea markası ile yer alan USB 2.0 enternet Lan çevirici dönüştürücü güvenlik konusunda da koruma sağlanmış olup birçok testten geçirilerek kullanıcılara sunuluyor. Cortrea güvencesi ile sitemizde satışta olan USB 2.0 ethernet Lan çevirici dönüştürücü sayesinde bilgisayarınızı her hangi bir ağa bağlamak için USB çıkışından faydalanmanız mümkün hale gelir. Özellikle yeni nesil olan birçok marka ürünü içinde ethernet bağlantı girişi bulunmuyor. Bu sorunun çözümüne ilişkin olarak piyasada yer alan ürün aynı zamanda iş seyahatler, çeşitli gezilerde de sizler için kurtarıcı bir rolü de üstlenerek bilgisayar ile kablolu ağ bağlantısının sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesine yardımcı olur. Bu sayede arzu ettiğini her yerde ve her an ethernet girişi olmamasına rağmen USB girişi sayesinde kolaylıkla enternet LAN bağlantısını kurarak işlemlerinizi kısa sürede halletmeniz mümkün olur. 

    Sitemizden USB 2.0 ethernet Lan çevirici dönüştürücü ürünü Cortrea markası ile anında sipariş vererek satın alabilirsiniz. Siparişiniz sonrasında ürününüzde ücretsiz kargo fırsatı ile de kavuşmanız mümkün oluyor. Ürün alımınızda kredi kartına taksit avantajından da yaralanabilirsiniz.



    Ürünün Teslimat Süresi

    Bu ürünün ortalama teslimat süresi
    Bu ürün ortalama 3 iş günü içersinde kargoya teslim edilir.
    • Siparişlerin gönderim süreci, kredi kartı güvenlik kontrolünün tamamlanması veya havale/eft ödemenizin onaylanmasıyla başlar.
    • Ortalama gönderim süresi ürün gruplarına göre değişebilmektedir. Bu ürün ortalama 3 iş gününde kargoya verilebilmekte olup nadiren tedarik sürecine bağlı olarak kısa süreli gecikmeler yaşanabilir, bu durumda size e-mail ile bilgi verilir.
    • En geç 29 Mart 2024 Cuma günü kargoda

    Taksit ve Ödeme Seçenekleri

    Kargo: Ücretsiz

    Tek Çekim kredi kartı ile 501,44 TL

    Havale ile %3 indirimli 486,40 TL

    Kapıda nakit ödeme ile 516,44 TL

    Taksit: Peşin fiyatına 6 taksit

    Taksit alışveriş yapabileceğiniz kredi kartları: Garanti kredi kartları, Bonus özellikli kredi kartları, Yapı Kredi Bankası kredi kartları, World Card özellikli kredi kartları, Finans Bank kredi kartları, İş Bankası kredi kartları, Maximum özellikli kredi kartları, Akbank kredi kartları

    Bunlara da bakın