Telefonunuzu Seçin

Varsayılan Telefon
Telefonunuza uyumlu ultra koruma kılıf çeşitlerini görmek için cihazınızı seçin

Ultra Koruma Kılıflar

    

ultra koruma kılıf çeşitleri

Telefonunuza gözünüz gibi bakıyorsanız, tek çizik, çatlak dahi istemiyorsanız ultra koruma kılıflar tam size göre. Ultra koruma kılıf türleri telefonunuzun bütün kenarlarını en zarif şekilde kaplar ve darbelere karşı maksimum koruma sağlar. Telefon markanız ister iPhone 6 ister Samsung Galaxy S5 olsun, dilediğiniz ultra koruma kılıfı MobilCadde.com‹da bulmanız mümkün.

Maksimum gücü her daim elinizde taşımaya ne dersiniz? Bir taştan daha sağlam yapıdaki bu modeller ile mümkün. A kalitedeki yumuşak plastik silikon ve sert plastik rubber malzemenin bir araya gelmesiyle harmanlanan bu tasarımlar, içten yumuşak yapı ile koruma sağlarkan dışında özenli formları ile bozulmayan tasarımları bir arada sunuyor. İki katmanlı bu yapı cihazı özenle kaplarken kırılma ve çizilme gibi her türlü riski ortadan kaldırıyor.

Ultra koruma kılıflar genellikle içi yumuşak silikon dışı sert plastik rubber malzemeden üretiliyor. MobilCadde.com‹da her renkte ve her modelde ultra koruma kılıf bulabileceğiniz gibi, her gün yenilenen stok çeşitliliğinden de faydalanabilirsiniz. İster desenli, ister düz renk onlarca çeşit ultra koruma kılıftan mutlaka birisi sizin zevkinize uyacaktır. Size sorunsuz hizmet sağlayan müşteri hizmetleri ekibimiz, her türlü sorunlarınızda yardımcınız oluyor. Ücretsiz kargo fırsatıyla bu kılıfları kaçırmayın.