Telefonunuzu Seçin

Varsayılan Telefon
Telefonunuza uyumlu tutucu çeşitlerini görmek için cihazınızı seçin

Telefon Tutucular

    

telefon tutucu çeşitleri

Telefon tutucular sayesinde evinizde, aracınızda ya da ofisinizde akıllı telefonunuzu kolayca muhafaza edebilir ve kullanabilirsiniz.

Telefon tutucular ile araç kullanırken, telefonunuzu kullanmanız dikkatinizi dağıtmaz ve dolayısı ile güvenliğinizden ödün vermezsiniz. Aracınızın camına yapıştıracağınız bu aparat sayesinde telefonunuz her zaman gözünüzün önünde olur. Aynı zamanda telefonunuzu sabitleyen bu stand istenmeyen sarsıntılarda darbe gibi dış etkenlere karşı da koruma sağlar.

Ayrıca evinizde ve ofisinizde masanıza sabitleyebileceğiniz bu özel ürün sayenizde telefonunuzu daha rahat kullanabilirsiniz. Çiziklere ve darbelere karşı da akıllı telefonlarınızı korumuş olursunuz.

Telefon tutucuyu kullanırken diğer işlerinizi de rahatlıkla halledebildiğinizi farkettiğiniz anda bu ürününden asla vazgeçemeyeceksiniz.

Kullanımınıza uygun tutucuları MobilCadde.com‹da bulmak hiç de zor değil. Zevkinize uygun telefon tutacağını seçin ve rahatlığın keyfini çıkarın. Sitemizdeki tüm aksesuarlar gibi telefon standları da cihazınızla tam uyumludur ve kolayca monte edebilirsiniz.

MobilCadde.com, siparişlerde 100 TL ve üzeri ücretsiz kargo imkanı sunuyor. Akıllı telefonlarınız ile tam uyumlu telefon tutuculara aynı gün kargo fırsatıyla sahip olabilirsiniz.