Telefonunuzu Seçin

Varsayılan Telefon
Telefonunuza uyumlu taşlı kılıf çeşitlerini görmek için cihazınızı seçin

Taşlı Kılıflar

    

taşlı kılıf çeşitleri

Bir bayanın zerafetini tamamlayacak, ışıltısını yansıtacak en güzel taşlı kılıflar MobilCadde.com‹da. Cüzdanlı, rubber, silikon, bumper ve daha birçok taşlı kılıf birarada. Kadınların aksesuarları onların en ışıltılı giyimlerinden biridir ve taşlı tercihler de her zaman daha dikkat çekici görünür. Telefonunuz inceliğini korusun istiyorsanız taşlı silikon kılıflar sizin için uygun olabilir ya da şık bir davette taşlı cüzdanlı bir kılıfla tarzınızı tamamlayabilirsiniz. Taşlı kılıfları kullanabilmek ya da kıyafetlerinizle kombinleyebilmek için illa ki özel bir davete ya da ortama katılmanıza gerek yok. Günlük hayatınızın her anında ışıldayıp, şık görünmek size her zaman kendinizi mutlu hissettirecektir. Birçok modeli bulunan taşlı kılıflardan dilerseniz burcunuzu yansıtan rubber kılıfları da tercih edebilirsiniz. Böylelikle hem kişiliğinizi dışavurabilir hem de etrafınızdakilerin gözlerinizi kamaştırabilirsiniz.

iPhone 5 taşlı kılıf veya Samsung Galaxy S4 taşlı kılıf seçenekleri arasından size en yakın modeli seçebilirsiniz. Taşlı kılıflarla telefonunuz tüm ışıltısıyla ilgiyi üzerinde toplayacak. Kılıfın telefonunuzun yan kısımlarını korumasını istiyorsanız taşlı bir bumper kılıfla telefonunuza hava katabilirsiniz. İstediğiniz renk, istediğiniz model taşlı kılıflarla en sevdiğiniz renklerle telefonunuzu baştan yaratın. Gözünüzü kamaştıracak en ışıltılı kılıflara sahip olmak için acele edin.

Taşlı Telefon Kılıfları Renkleri


Taşlı telefon kılıfları cep telefonunuz için özel olarak üretilmiştir. Yüksek kaliteli ve dayanıklı taşlı kılıflar telefonunuz için iyi bir koruma sağlar. Aynı zamanda taşlı telefon kılıfları, cihazınıza ışıltılı bir görünüm de katar.

Taşlı telefon kılıfı satın almak istediğinizde MobilCadde.com uğrayabileceğiniz en doğru durak. Cep telefonu kılıfları arasında bulunan taşlı seçenekler ışıl ışıl olmak isteyen herkes için harika bir aksesuar. Taşlı kılıf seçenekleri birçok farklı renk alternatifiyle de kullanıcılara sayısız seçenek sunuyor. Silver, gold, pembe, kırmızı gibi dilediğiniz tüm renklere ait taşlı kılıf seçenekleri bulunmaktadır.

Taşlı telefon kılıfları farklı model ve renklerde harika uyum içerisinde tasarlanmıştır. Dünyaca ünlü birçok markanın taşlı kılıflarının yanı sıra taşlı formdaki baskılı kılıflar da sitemizde satıştadır. Uzun süreli kullanıma uygun olan bu kılıflar ile telefonunuza farklı bir hava katabilirsiniz.

Kaliteli Taşlı Telefon Kılıfları


Taşlı iphone kılıfı, airpods taşlı kılıf, swarovski taşlı telefon kılıfları ve daha fazlası için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Telefon marka ve modeliniz ne olursa olsun, yüzlerce telefon modeli için taşlı kılıf seçeneği Taşlı Kılıflar kategorimizde. Redmi Note 8 taşlı kılıf ya da samsung a50 taşlı kılıf arıyorsanız da sitemizde birçok seçenek bulunuyor. Her cihazın telefon kılıfları kendine özgü olduğu için cep telefonu kullanımında size herhangi bir sorun çıkartmamaktadır. Telefonunuzun ölçüleri göz önünde bulundurularak üretilen taşlı telefon kılıfı genellikle telefonunuzun kenar kısımlarını ve arka kısmını kaplayarak telefonda koruma sağlamaktadır.

Dafoni, Eiroo, Kingxbar, Crystal Dream gibi markaların taşlı kılıfları cep telefonları için tercih edilebilecek seçenekler arasındadır. Sitemizde cihaz modelinizi seçerek, cihaz sayfasındaki taşlı kılıflar kategorisinden uyumlu olan modelleri inceleyebilirsiniz.
Taşlar, kılıfa sağlam konumlandırıldığı için kolay bir şekilde düşmemektedir. Bu sayede kılıfınızı iyi kullandığınız takdirde uzun süreli bir kullanım elde edebilirsiniz.

Taşlı Telefon Kılıfı Fiyatları


Taşlı telefon kılıfları MobilCadde‹de yüzlerce seçenekle bulunuyor. Her kılıfın fiyatı tabi ki birbirinden farklılık göstermektedir. Marka ve seçeceğiniz modele göre fiyat değişebilmektedir. O yüzden ilgili kategoriler arasından filtreleme yaparak tüm taşlı kılıf fiyatlarına ulaşabilirsiniz. Fiyatlarımız her zaman güncel olmakla birlikte, web sitemiz üzerinden her zaman fiyatlarımıza kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Taşlı telefon kılıfların hepsinde farklı materyalden taşlar kullanılmaktadır. Kiminde bir veya birden fazla taşlı olarak da bulunmaktadır. Hatta bazı kılıflar tamamen taşlı bir şekilde üretilmektedir. Bazen tamamen taş ile kaplı olan modeller diğer taşlı ürünlere göre fiyat olarak daha farklı olabilmektedir.

Taşlı telefon kılıfları arasında MobilCadde‹de baskılı telefon kılıfları da bulunmaktadır. Bu kılıflar önce baskı işlemi görerek, sonrasında taşlar ile özel olarak hazırlanmaktadır. Baskılı taşlı kılıfların fiyatları da değişebilmektedir.

Taşlı telefon kılıflarının fiyatlarını etkileyen faktörlerden biri de kılıfın materyalidir. Taşlı telefon kılıfları, silikon kılıflar veya rubber kılıflarla hazırlanmaktadır. Silikon ve rubber kılıf kullanımına göre kılıfın fiyatı da değişebilmektedir.

Taşlı Telefon Kılıfı Modelleri


Taşlı telefon kılıfları kendilerine özgü tasarımlara sahiptir. MobilCadde.com‹da iki farklı kategoride taşlı kılıf görebilmek mümkün. Bunlardan ilki baskılı kılıflar kategorisinde yer alan taşlı kılıf seçenekleridir. Hemen hemen tüm telefon modelleri için bulunan baskılı taşlı kılıflar arasında keyifli kullanıma sahip bir seçenek arıyorsanız eğer tutucu özellikte taşlı detaya sahip bir kılıf tercih edebilirsiniz.

Baskılı taşlı kılıf seçeneklerimiz arasında popüler tasarıma sahip modeller de bulunuyor. Mesela Fatmanın Eli tasarımı, vav harfi, melek kanadı gibi çok satan tasarımlar ile telefonunuzu farklı gösterebilirsiniz. Bunun yanı sora kalp, bulut, çiçek, göz gibi taş detaylarının yer aldığı kılıflar da oldukça havalı seçimlerdendir.
Taşlı telefon kılıfları tabi farklı markalar dahilinde de sitemizde yer almaktadır. Son zamanlarda en çok satan taşlı telefon kılıfı modellerinden birisi zincir askılı olan kılıflardır. Şık ve gösterişli bir seçim olan zincir askılı kılıflardaki taş detayları kılıfa farklı bir hava katmaktadır.

Taşlı kılıflar arasında kadın kullanıcıların özellikle fazla ilgili gösterdiği koleksiyonlardan biri de Eiroo Bright Serisi‹dir. Eiroo Bright Serisi sulu simli detayları ile de gayet havalı gözükmektedir. Genellikle mor, pembe, silver, gold gibi renk seçenekleriyle karşımıza çıkan Eiroo Bright Serisi yüzlerce telefon marka ve modeli için mevcuttur. Bu koleksiyonu yakından incelemek istiyorsanız sitemize giriş yaptıktan sonra cihaz modelinizi seçerek, kategoriler arasından Taşlı Kılıflar bölümünü inceleyebilirsiniz. Bu koleksiyonda yüzük tutucu detayı da bulunmaktadır. Özellikle birçok kadın kullanıcı yüzük tutucu detayına sahip olan kılıfları kullanmayı ayrıca sevmektedir.

Taşlı Telefon Kılıfları Nereden Satın Alınır?


Online alışverişlerde her zaman güvenilir web sitelerini tercih etmek gerekmektedir. Hem direkt olarak satın almış olduğunuz ürünün size gönderilmesi hem de sağlam bir şekilde size ulaştırılması konusu önemli olduğu için MobilCadde.com gibi sektörde belli bir yer edinmiş markaları tercih etmenizde fayda var.

MobilCadde.com‹da tüm telefon kılıf ve aksesuarlarında olduğu gibi taşlı kılıflar kategorisinde de geniş ürün seçenekleri bulunmaktadır. Üstelik seçenekler sürekli olarak güncellendiği için, yeni bir kılıf almak istediğiniz zaman farklı seçenekleri de değerlendirebilirsiniz. Tabi bunun yanı sıra sitemizde satışta görmüş olduğunuz ürünlerimiz stoklarımızla sınırlıdır. Bu yüzden eğer beğenmiş olduğunuz kılıflar varsa hiç riske atmadan satın almanızda fayda var.

Taşlı telefon kılıfı siparişlerinizi sitemizde kolay ve güvenli ödeme seçenekleri ile sadece birkaç dakikada oluşturabilirsiniz. Ödeme seçeneklerimiz arasında kredi kartı, havale / eft, kapıda ödeme gibi birçok seçenek bulunmaktadır. Dilediğiniz ödeme yönteminden birini tercih edebilirsiniz. Kredi kartı ile gerçekleştirecek olduğunuz tüm alışverişlerinizi gönül rahatlığıyla tamamlayabilirsiniz. Tabi ki kredi kartı kullanma zorunluluğunuz yok. Dilerseniz banka hesabınız üzerinden havale ya da eft adımını da tercih edebilirsiniz. Eğer ödemenizi nakit şekilde gerçekleştirmek istiyorsanız bir seçeneğimiz daha bulunmaktadır. Kapıda ödeme imkanı ile kargo şirketi ürününüzü kapınıza getirdikten sonra ödemenizi nakit bir şekilde kargo görevlisine yapabilirsiniz.
iPhone 14, Galaxy S21 Ultra, Redmi Note 10 ve daha birçok telefon modeli için taşlı kılıflar sitemizde sizi bekliyor. Taşlı kılıfın olduğu telefonu uzun süre, ilk günkü gibi kullanabilirsiniz.

Taşlı kılıflarımız ile ilgili olarak sosyal medya hesaplarımızı da takibe alabilirsiniz. Sosyal medyada bizi takip eden herkes tüm yeni ürünlerimizi erken keşfetme fırsatını yakalıyor.