Telefonunuzu Seçin

Varsayılan Telefon
Telefonunuza uyumlu film çeşitlerini görmek için cihazınızı seçin

Tam Gövde Koruyucu Filmler

    

tam gövde koruyucu film çeşitleri

Çoğu teknoloji meraklısı bir telefonu veya tableti bir film ekran kapağı ile korumanın cihazın hayatta kalması için şart olduğunu kabul eder. Ekran koruyucusu türlerinden tam gövde koruyucu filmler akıllı telefonunuzun ekranına yapıştırdığınız berrak bir plakadır. Plastik, düğmeleriniz ve hoparlör delikleri ile birlikte cihazınızın tam şekline uyacak şekilde kesilir, bu nedenle farklı cihazlar için farklı ekran koruyucuları satın almanız gerekir.

Bir ekran koruyucusu uygulamak için genellikle cihazınızın ekranını mikrofiber bir bez ile temizler, ekran koruyucusuna biraz sabunlu su sürer ve ekranın üst kısmından başlayarak, aşağıya doğru ittirilerek bastırır. Tam gövde koruyucu filmler diğer ekran koruyucu modellerinde olduğu gibi uygun şekilde konumlandırılmalıdır. Uygulaması son derece kolay olmakla birlikte ekran koruyucunun ekranda düz bir şekilde uygulandığından emin olmanız gerekir. Koruyucu altında herhangi bir çirkin kabarcık veya çatlaklar görünmesini istemezsiniz.

Tam gövde koruyucu filmler, cihazınızın ekranı ve her tarafında plastik bir kalkan gibi çevrelenir. Kategorimizde yer alan ekran koruyucu filmler son derece dayanıklı, güçlü ve ince yapılıdır. Kolay kolay çizilmez, ağır şartlar altında ekranınız çizilecek ise unun yerine ekran koruyucusu çizilecektir. Cihazınızın ekranında camı değiştirmek yerine plastik korumayı değiştirmek daha kolaydır! Ekran koruyucuları aynı zamanda parmak izi bırakmayan kaplamalara sahiptir, bu hem telefonunuzun görüntüsü hem de hijyen açısından önemlidir.

Piyasadaki zayıf ve etkisiz ekran koruyucu modellere göre, ürün çeşitlerimiz arasında bulunan; IPG, Dafoni gibi markalara ait koruyucu filmler üstün özelliklere sahiptir. Ekran hassasiyeti için endişelenmenize gerek yoktur; kuvvetli olduğu kadar ince ve hassas koruyucu materyal varlığını hissettirmez, kısa sürede deforme olmaz ve cihazınıza herhangi bir zarar vermez.

Telefonunuza uygun olan tam gövde koruyu modeli için zengin ürün çeşitliliğimizden yararlanabilirsiniz. Alternatifler arasından seçtiğiniz tam gövde ekran koruyucunuzu MobilCadde.comdan sepetinize ekleyerek kredi kartına taksit, kapıda ödeme ve ücretsiz kargo seçenekleri ile temin edebilirsiniz.