Telefonunuzu Seçin

Varsayılan Telefon
Telefonunuza uyumlu tablet kılıfı çeşitlerini görmek için cihazınızı seçin

Tablet Kılıfları

    

tablet kılıfı çeşitleri

Hangi marka, model kılıfı tercih ederseniz edin kişisel zevklerinize ve ihtiyacınıza uygun birbirinden kullanışlı ve şık kılıfları MobilCadde.com‹da bulabileceksiniz. Gerçek deri, mıknatıslı ya da silikon her türlü materyalden üretilmiş, şık desenli ve renkli tablet kılıfı MobilCadde.com‹da mevcut.

Standlı kılıflar rahat bir kullanım sunarken aynı zamanda tabletiniz için darbe, çizilme ve toz gibi dış etkenlere karşı da ultra koruma sağlıyor. iPad ya da iPad mini modellerinde ince kapaklı kılıflar telefonunuzun korurken, çok fazla kalınlaştırmadığı için keyifli bir kullanım deneyimi sunar.

Samsung tabletiniz için kolayca takıp çıkarılabilen silikon ya da Subber kılıfları tercih edebilirsiniz. Aradığınız tablet kılıfı ne olursa olsun tarzınıza uygun olanı MobilCadde.com‹da bulmak hiç zor değil. Binlerce kılıf arasından dilediğinizi sepetinize atın ve MobilCadde‹nin güvenli ödeme yöntemlerinden biri ile kolayca ödeyin. Dilerseniz kapıda ödeme seçeneğini de kullanabilirsiniz. Üstelik 14 gün içerisinde ücretsiz iade & değişim hakkına da sahipsiniz.

Sony, Samsung ya da Apple markası ne olursa olsun tabletiniz için satın aldığınız kılıfı, alışveriş tutarınız 100 TL ve üzerindeyse ücretsiz kargo ile elinize ulaşıyor. Üstelik ürünlerimizin çoğu stoktan teslim olduğu için aynı gün kargo!