Telefonunuzu Seçin

Varsayýlan Telefon
Telefonunuza uyumlu film çeşitlerini görmek için cihazınızı seçin

Şeffaf Ekran Koruyucu Filmler

    

þeffaf ekran koruyucu film çeþitleri

Cep telefonları veya tabletler, daha meraklı, daha popüler ve daha pahalı hale geldiğinde, gittikçe artan bir şekilde korumaya ihtiyaç duyar. Her ne kadar yeni nesil cihazlar daha dayanıklı hale geliyorsa da hala şeffaf ekran koruyucu film için devam eden bir süreç söz konusudur. Akıllı cihazları bekleyen riskler, sadece sert materyaller tarafından çizilmeleri, düşerek kırılabilmeleri de değildir. Bu hassas cihazlar, bir bebek gibi neredeyse her şeyden etkilenir. Tozdan, kirden, nemden, sudan, soğuktan, sıcaktan,el ve parmak izinden cihazınızı korumak için şeffaf ekran koruyucu filmler en pratik çözümlerdir.

Telefon veya tabletin nasıl kullanıldığına bağlı olarak, satın alınacak ekran koruyucunun türü farklı olabilir. Dış mekânda, güneş ışığı altında telefon kullananlar göz kamaşması azaltma isteyebilecekleri halde, şeffaflığı son derece açık bir film satın almak isteyebilirler. Parlama önleyici ekran koruyucusu, kullanıcıların tablet ekranlarını parlak ışık veya güneş ışığında görmelerine yardımcı olur. Bu, plajda kitap okumayı veya telefonda dışarıda da oyun oynamayı sevenler için özellikle önemlidir. Mat ekran koruyucusu, biraz daha az saydamdır, ancak UV ışınlarının önemli bir bölümünü bloke eder. Şık film ekranı koruyucusu arayanlar için ayna kaplama ekran koruyucusu cihaza yeni bir fonksiyon getirir. Şeffaf ekran koruyucular en duyarlı ve şık olanıdır, ancak Güneş altında parlamayı önlemez.

Ekran koruyucu filmler, ekranınızı lekeler, parmak izleri ve hasarlardan korumaya yardımcı olur.Bununla birlikte, bir film ekran koruyucusunun yanı sıra bir cihaz kılıfı kullanmak da iyi bir fikirdir. Farklı alternatifler için diğer kategorilerimize de göz atabilirsiniz. Mobilcadde.com adresinde cihazınızın markasına uyan ekran koruyucu modellerinde pek çok seçenek bulabilirsiniz. Aramanızı kolaylaştırmak için "telefona özel filtrele" yönergesinden yardım alabilirsiniz. Marka ve modelinize özel ekran koruyucusu beklentilerinizi karşılayacaktır.

Beğendiğiniz, cazip ürünü MobilCadde.comdan sepetinize kredi kartına taksit, kapıda ödeme, ücretsiz kargo seçenekleri ile temin edebilirsiniz.