Samsung Gear S3 Frontier Siyah Metal Kordon

Samsung Gear S3 Frontier Siyah Metal Kordon
Samsung Gear S3 Frontier Siyah Metal Kordon - Resim 1
Samsung Gear S3 Frontier Siyah Metal Kordon - Resim 2
Samsung Gear S3 Frontier Siyah Metal Kordon - Resim 3
  • Marka: CaseStreet
  • Ürün Kodu: #82589
  • Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir.
  • Ürün Açıklaması

    Özellikler
    Yurtdışı Satış Yok
    Stok Kodu #82589

    Samsung Gear S3 Frontier Siyah Metal Kordon



    Akıllı telefonlardan sonra hayatımıza giren tabletlerle beraber teknoloji de giyilebilir hale geldi. Giyilebilir teknolojinin gözde ürünlerinden olan Samsung Gear S3 ile her anınız artık çok renkli. Bu teknoloji harikası ürüne ayrıcalık katmak ise sizin elinizde.

    Samsung Gear S3 için özel olarak tasarladığı metal kordonu size eşsiz bir kullanım sağlar. Kolaylıkla takıp, çıkarabileceğiniz dayanıklı ve yüksek performanslı metal kayış tasarımla birlikte mükemmel uyum sağlamaktadır. Dokunduğunuzda hisseceğiniz kaliteden vazgeçemeyecek ve uzun süre kullanabileceksiniz.

    Samsung Gear S3’ü sadece teknolojik bir ürün olarak değil, bir aksesuar olarak görüyorsanız metal kordunu sayesinde akıllı saatinizi dilediğiniz gibi  kişiselleştirebilirsiniz.

    Modern çizgilere sahip metal kordon Samsung Gear S3’ün tasarımı ve dokusuyla mükemmel uyum sağlar. Dilediğiniz zaman kolayca çıkarıp, farklı bir kayışla da akıllı saatinizi kullanabilirsiniz. Casual ya da formal fark etmez, tarzınız ne olursa olsun altın metal kordonlu Gear S3 ile her zaman  stil sahibi görüneceksiniz. Zarif ve minimal dokunuşlarla farklı görünmek sizin elinizde.



    Ürünün Teslimat Süresi

    Bu ürünün ortalama teslimat süresi
    Bu ürün ortalama 3 iş günü içersinde kargoya teslim edilir.
    • Siparişlerin gönderim süreci, kredi kartı güvenlik kontrolünün tamamlanması veya havale/eft ödemenizin onaylanmasıyla başlar.
    • Ortalama gönderim süresi ürün gruplarına göre değişebilmektedir. Bu ürün ortalama 3 iş gününde kargoya verilebilmekte olup nadiren tedarik sürecine bağlı olarak kısa süreli gecikmeler yaşanabilir, bu durumda size e-mail ile bilgi verilir.
    • En geç 3 Nisan 2024 Çarşamba günü kargoda

    Taksit ve Ödeme Seçenekleri

    Kargo: Ücretsiz

    Tek Çekim kredi kartı ile 568,32 TL

    Havale ile %3 indirimli 551,27 TL

    Kapıda nakit ödeme ile 583,32 TL

    Taksit: Peşin fiyatına 6 taksit

    Taksit alışveriş yapabileceğiniz kredi kartları: Garanti kredi kartları, Bonus özellikli kredi kartları, Yapı Kredi Bankası kredi kartları, World Card özellikli kredi kartları, Finans Bank kredi kartları, İş Bankası kredi kartları, Maximum özellikli kredi kartları, Akbank kredi kartları

    Bunlara da bakın