Telefonunuzu Seçin

Varsayılan Telefon
Telefonunuza uyumlu pencereli kılıf çeşitlerini görmek için cihazınızı seçin

Pencereli Kılıflar

    

pencereli kılıf çeşitleri

Kapaklı telefon kılıfları her zaman telefonunuzun tamamını koruyabilir. Ama telefon çaldığında arayan kişi görmek için sürekli kapağı açıp kapamak zor olsa gerek. İşte bunu dert edinenler için tasarlanan pencereli kılıflar, birçok kullanıcıya kapağı açmadan arayanı görme hatta bazen gelen aramalara cevap verme özelliği sunuyor.

Samsung Galaxy S4 ile tanıştığımız uyku modu özelliği sayesinde pencereli kılıflar ön plana çıkmaya başladı. Uyku modu olsun ya da olmasın, telefon modelinize özel tasarlanan pencere bölmesi, ekranın en önemli işlevlerini görmenizi ve yönetebilmenizi sağlıyor.

Pencereli kılıflara her gün bir yenisi ekleniyor. Son zamanların popüler ürünleri arasına giren manyetik kapaklı pencereli kılıflar da oldukça talep görmekte. Popüler olmaya başlayan ürünlerden bir tanesi de hem pencereli hem de mıknatıslı ya da vantuzlu özelliğe sahip kılıflar. Kullanım açısından da pratiklik sağlayan bu kılıfların zevkinize göre her rengini bulmanız mümkün. Eğer siz de kapaklı kılıf kullanmaktan yanaysanız pencereli kılıfları tercih edebilirsiniz.

iPhone 5 pencereli kılıf, LG G2 pencereli kılıf ve daha birçok pencereli kılıf modelini MobilCadde.com‹da bulabilirsiniz. Üstelik daima değişen ve yenilenen kılıf model çeşitleriyle. Siz de pencereli kılıfınızı seçmek istiyorsanoz bir an önce MobilCadde.com‹u ziyaret edebilirsiniz.