Telefonunuzu Seçin

Varsayılan Telefon
Telefonunuza uyumlu film çeşitlerini görmek için cihazınızı seçin

Mat Ekran Koruyucu Filmler

    

mat ekran koruyucu film çeşitleri

Parlama önleyici filmler, akıllı telefonlar, dizüstü bilgisayarlar, tabletler ve e-kitap okuyucuları gibi cihazların ekranlarındaki parlamayı azaltmak için pratik ve düşük maliyetli bir yöntemdir. Özellikle de çok miktarda ışık alan bölgelerde mat ekran koruyucu filmler cihazın görülebilirliğini kolaylaştırıyor.Dışarıda çok vakit geçiren biri iseniz bu seçenek size daha uygun olabilir.

Ekran koruyucuları, en popüler tablet ve cep telefonu aksesuarları arasında yer alır, çünkü çizikler başka türlü kaçınılmazdır. Açık ve mat arasında seçim tercih meselesidir. Bununla birlikte, uygulaması ve çıkarması da o kadar kolaydır. Bir seçim yapması gereken kullanıcılar için, ekran estetiğinde hafif bir azalma yaşanabiliyorsa da mat daha pratik bir seçenektir.

Mat ekran koruyucu filmler, tipik olarak mat yüzeylere sahiptir, çünkü bu tür yüzey tipi ışık geçirir ve yansıyan miktarı absorbe ederek sınırlar. Mat filmlerin çoğu çizilmelere, parmak izlerine ve lekelere karşı mukavemet gibi ek avantajlar sağlayan çok katmanlara da sahiptir. Akıllı telefonlar ve tabletler için üretilen mat ekran koruyucu filmler, doğal veya yapay ışıktan parlamayı azaltır. Mat ekran koruyucu filmlerin nihai amacı, orijinal görünümü değiştirmeden dokunmatik ekranların korunmasıdır. Parlama ve parmak izlerini azaltmak için kullanılan matlık kalitesi onu değiştirir, ekranın canlılığını biraz azaltabilir ve hafif bir pixilation efektine neden olabilir. Bu handikabına rağmen yüksek koruma faktörü özelliği ile tercih sebebidir.

Mat ekran koruyucu filmler kategorimizde en iyi marka ve model seçimleri yapılmıştır. İhtiyacınıza uygun olan ürün aramanızı kolaylaştırmak için "telefona özel filtrele" yönergesinden yardım alabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü,şimdi MobilCadde.comdan sepetinize ekleyerek, kredi kartına taksit, kapıda ödeme, ücretsiz kargo seçenekleri ile kolaylıkla adresinizde teslim alabilirsiniz.