Telefonunuzu Seçin

Varsayılan Telefon
Telefonunuza uyumlu tutucu çeşitlerini görmek için cihazınızı seçin

Masaüstü Tutucular

    

masaüstü tutucu çeşitleri

Akıllı telefonlar, gün boyunca sıkça kullanmaya meyilli olunduğu için sürekli elinizde tutmak zorunda kalabilirsiniz. Bunun yerine masaüstü tutucular arasından seçebileceğiniz şık bir modelle ellerinizi boşa çıkartabilir. Telefonla olan işleminiz sürerken siz başka işlerinizi de organize edebilirsiniz. Hayatınıza daha fazla kaliteli zaman kazandırabilirsiniz.

Masaüstü standları, değerli alanınızı boşaltmaya ve masa öğelerini daha düzenli tutmaya yardımcı olan bir aksesuardır. Apple, Samsung, Asus, General Mobile veya Nokia gibi markalar arasındaki telefonunuz ne olursa olsun, kategorimizde cep telefonunuza uyacak bir tutucu bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Cep telefonu tutucularından işlevsellik, dayanıklılık ve tasarım açısından aradıklarınıza bağlı olarak ahşap, plastik veya alüminyum malzemelere kadar seçim yapmakta özgürsünüz. Çoğu cep telefonu tutucusu, masanızın üzerinde konumlandırılabilir olup mesajlarınızı veya saatinizi net bir şekilde görebilmek için yerleştirilebilir.
Kolay kullanım ve pratikli sağlayan masaüstü tutucular cihazlarınızın dikkat dağıtıcılığını önlemek için de kullanışlıdır.

Çağdaş bir tasarım için, fotoğraf çekerken fotoğraf makinenizi veya tabletinizi dengelemek için bir akıllı telefon tutucu olarak ayarlanabilir, yüksekliği iki katına çıkabilen, metalik cep telefonu masaüstü tutucusunu tercih edebilirsiniz. Biraz daha ilginç bir şey umuyorsanız, kategori ürünlerimizde daha özel tasarımlara da sahip masaüstü tutucular bulabilirsiniz. Ayrıca iş arkadaşlarınız veya yakınlarınız için kullanışlı ve şık bir hediye olarak da verilebilecek modellerimize de göz gezdirebilirsiniz.

Hayatınızı kolaylaştıran ürünler konseptimizde bu spesifik ürünlerden beğendiğiniz modele bir an önce sahip olabilmek için kredi kartına taksit, kapıda ödeme ve ücretsiz kargo seçenekleri ile MobilCadde.comdan sepetinize eklemeniz yeterlidir. Ayrıca, henüz hiç rastlamadık, ama olası bir durumda, 7 gün içerisinde iade ettiğinizde sorgusuz sualsiz ürünü geri alıyoruz. MobilCadde avantajları ile keyifli alışveriş için hemen alışverişe başlayabilirsiniz.