Telefonunuzu Seçin

Varsayılan Telefon
Telefonunuza uyumlu şarj aleti çeşitlerini görmek için cihazınızı seçin

Masa Üstü Şarj Aletleri

    

masa üstü şarj aleti çeşitleri

Akıllı telefonlar insan hayatını kolaylaştıran bir teknoloji. Her geçen gün gelişen bu teknoloji ile cihazların pilleri de daha hızlı tükenir oldu. Cihazını sık şarj edenler için harika bir ürün; Dock masaüstü şarj cihazı.

Masaüstü şarj standı cihazınızı şarj etmekle kalmıyor. Üzerlerinde bulunan USB ve HDMI çıkışları sayesinde masaüstünüzü mini bir bilgisayara dönüştürebilirsiniz. Masaüstü şarj cihazı sayesinde kablolarla boğuşmadan akıllı telefonunuzu kolayca şarj edebilirsiniz.

MobilCadde.com‹da en kaliteli iPhone masaüstü şarj cihazlarını tek bir tıklama ile kolayca bulabilir ve satın alabilirsiniz. Ayrıca MobilCadde‹de Samsung Note ve S serisi, HTC, Sony ve Nokia masaüstü şarj standlarını da en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Dikkat çeken ürünlerden biri de çoklu şarj ünitesi. Bu ürün sayesinde Aynı anda 5 cihazı birden şarj edebilirsiniz. En önemli özelliği ise akıllı telefon ya da elektronik ürünlerinizi dilerseniz aynı anda dilerseniz tek tek şarj edebiliyor olmanız. Orijinal Samsung masaüstü şarj aletine MobilCadde.com farkı ile sahip olun.

Masaüstü şarj aletlerinde yüzlerce çeşit sunan MobilCadde.com, siparişlerde 100 TL ve üzeri ücretsiz kargo imkanı sunuyor. Cihazınıza tam uyumlu desktop şarj stand‹ları aynı gün kargo fırsatıyla sizin olsun!