Telefonunuzu Seçin

Varsayılan Telefon
Telefonunuza uygun Ringke marka ürünleri görmek için cihazınızı seçin

Ringke

    

Ringke Hakkında

Akılı cep telefonu alımlarınızın sonrasında marka ve modellinize göre kılıf seçiminizi yaparak onu koruma altına almanız mümkün. Sitemizde yer alan binlerce kılıf modelli arasında telefonunuz ile tam uyumlu olan seçimleri yararak siparişinizi oluşturabilirsiniz. Bu kılıf seçimlerinde şık, zarif ve gösterişli olan modellerin yanı sıra sportif dokunuşa sahip olan modelleri de görebileceğiniz Ringke kılıf kategorimiz içinde birbirinden farklı modeller yer alıyor. Zevk ve beğeninize hitap edecek olan bu modeller A kalite malzemem ile üretilmiş olup aynı zamanda darbe emici özelliğe de sahiptir. Akıllı cep telefonunuz ile uyum sağlayacak olan Ringke kılıf modellerini sitemizde bulabilirsiniz.

Cep telefonu tasarımında oldukça memnun olanlar için ise şeffaf silikon malzemeden üretilen tasarımlarda kategori içinde yer alıyor. Şeffaf silikon modelleri içinde de son derece sade dokunuşa sahip olanların yanı sıra taşlar ve süsler ile desteklenen kılıf seçimlerini de görebilirsiniz. Birçok farklı renk ve desen ile her zevk ve beğeniye göre seçimin yer aldığı kategori içinde akıllı cep telefonunuz ile tam uyumlu olan seçimi yaparak anında satın alabilirsiniz.

Yüzlerce Ringke kılıf modeli arasında cep telefonunuz için stilinize uygun seçim yapabileceğiniz gibi sevdikleriniz içinde bu farklı tasarım modellerini satın alabilirsiniz. Sitemiz üstünden gerçekleştireceğiniz ürün alımlarınızda 40 TL ve üstü siparişlerinizde ücretsiz kargo hizmetini tüm müşterilerimize sunuyoruz. Bunun yanı sıra satın aldığınız ürün ya da ürünleri on beş gün içinde dilerseniz iade dilerseniz de değişim işlemini yaptırmanız da mümkün. On beş gün içinde yapacağınız değişim ve iadelerde de ücretsiz hizmet veriyoruz.