Macbook Mouse Padleri

    

macbook mouse padi çeşitleri

Bilgisayar performansınıza güç kazandıracak mouse pad çeşitleri için doğru yerdesiniz. Macbook bilgisayarlar için kategorimizde yer alan Macbook mouse padleri cihazınızı kullanırken, son derece pratik ve ergonomiktir.Macbook, Apple markasının ürünü olan ve dış görsel olarak ultrabooklara benzer bir bilgisayardır. Bu cihazın da temel olarak diğerlerinden bir farkı yoktur ve yine mouse ile birlikte çalıştırılır.

Özellikle Verus Slate Metal Silver Mouse Pad ve Verus Slate Metal Rose Gold Silver Mouse Pad modelleri Macbook bilgisayarlar için mükemmel uyum sağlayan modeller arasında yer alıyor. Yeni, şık ve modern tasarımın gri metal ve pembe renk varyantları mevcuttur. Verus Slate Metal Mouse Pad, 3 mm kalınlığına sahip sert alüminyum bir tabandan oluşuyor. Anti bakteriyel özellikteki orijinal ürünün üst bölümde 32 mm yüksekliğinde ve 50 mm çapında 360°döner bir stant yer alıyor. Hemen her cep telefon modeli ile uyumlu olan döner hazne, her yönde cihazınızı güvende tutar.

Tüm Macbook, PC, Netbook, Notebook ve Ultrabook çeşitlerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz ürüne cep telefonu ve bilgisayar aksesuarları dünyasının güçlü ismi mobilcadde.comdan kredi kartına taksit, kapıda ödeme, hızlı ve ücretsiz kargo seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.Kılıflar, şarj aletleri, ekran koruyucular, kablolar, powerbankler, oyun konsolları ve daha onlarca kategoride ve 10 binden fazla ürün mevcut olan sitemizdeki tüm telefon ve bilgisayar modellerine ait aksesuarları mobilcadde.com garantörlüğünde temin edebilirsiniz. Web sitemizden satın almış olduğunuz üründe koşulsuz cayma hakkına sahipsiniz ve isterseniz 7 gün içinde iade edebilirsiniz.

Beğendiğiniz üründe MobilXadde.com avantajlarından yararlanmak için şimdi sepetinize ekleyin.