Telefonunuzu Seçin

Varsayılan Telefon
Telefonunuza uyumlu lens koruyucu çeşitlerini görmek için cihazınızı seçin

Lens Koruyucuları

    

lens koruyucuı çeşitleri

Kamera çekimi yaparken net bir görünüm elde etmek için kameranın da dış etkenlerden korunması gereklidir. Lens koruyucuları ile kameranızı çizilmelere ve darbelere karşı koruyacaksınız. Kameralarınıza dış etkenler olumsuz şekilde zarar verir. Kalitesiz optik elemanlar ise kameranın güzel çekim yapmasını engeller.
Koruyucusuz kullanılan kameralar ile iyi fotoğraf ve video çekimi yapamazsınız. Lens koruyucuları ile fotoğrafçılığınızı daha güzel bir şekilde yapacak ve daha verimli sonuçlar alacaksınız. Renk ayarları arasındaki tonlar ise belirgin şekilde ortaya çıkacaktır. Net alan derinliğini sağlamak için kameranın mümkün olduğunca dış etkenlerden korunması gerekir. Işık ayarının sağlanması sonucunda kameranız daha güzel görüntüleri sizlere sağlar. Koruyucunun amacı ise kaliteli çekimleri yapabilmenize olanak tanımasıdır. Kamera koruyucular ile parlama önlenir ve hata yanılsamaları ortadan kalkar.

Renk düzenlemelerini daha iyi şekilde yaparsınız. Görüntü daha gerçekçi olur ve kameranız korunduğu için renk değişimlerinden de etkilenmezsiniz. Sitemiz üzerinden istediğiniz ürünü sipariş edebilir, değiştirebilir ya da 7 gün içinde iade edebilirsiniz. Kapıda nakit ödeyeceğiniz gibi kredi kartı ödeme seçeneklerinden de faydalanırsınız. Alışverişinizi saat 16,00‹ya kadar yaptığınız zaman ürünleriniz o gün kargoya verilir.

Yüksek teknolojiye sahip ürünler ve kaliteli işçilik, orijinal tasarımlarında ve marka kalitesinde sitemizde yer alır. İstediğiniz modeli sepetinize ekleyin ve alışverişinize devam edin. Dilerseniz fırsat ürünlerini takip ederek beğendiğiniz ürünlerin indirim günlerini de görebilirsiniz. Mobil dünyasının yüksek tasarımlı ürünleri sizler için tek bir adreste sitemizde yer alır. 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde ise kargo ücretini sitemiz karşılar. Müşteri yorumlarını takip ederek alacağınız ürün hakkında bilgi sahibi olabilir ya da sitemizin yardım konularından ürünlerle ilgili sorular hakkında bilgi alabilirsiniz.