Kulak İçi Kulaklıklar

    

kulak İçi kulaklık çeşitleri

Akıllı telefonların en çok kullanılan aksesuarı şüphe yok ki kulaklıklar. Gerek müzik dinlerken gerekse telefon görüşmesi yaparken. Kulak içi kulaklıklar hem kolay taşınabilir olması hem de kaliteli ve detaylı ses çıkışından dolayı en çok tercih edilen modelidir.

Kulak içi kulaklıklar ile yüksek ses alırsınız. Tiz ve bas sesleri en net şekilde duyabilirsiniz.
Dinlediğiniz bir şarkıdaki en gizli detayları farkedebilirsiniz. Ayrıca kulak içi kulaklıklar dışarıdan gelen gürültüyü bastırdığından telefon görüşmelerinizi en kalabalık ortamlarda bile rahatlıkla yapabilirsiniz. Örneğin motosikletle kullanırken rüzgar sesi yerine müzik veya GPS seslerini rahatlıkla dinleyebilirsiniz.

Yumuşak başlıkları ve küçük tasarımıyla kulaklıklar kulağınıza tam oturur ve cihazınızla tam uyumludur. Kablolar ile uğraşmayı can sıkıcı buluyorsanız bluetooth kulak içi kulaklıkları tercih edebilirsiniz. Samsung, LG, HTC, Nokia, Apple cihazlarınızla uyumlu orijinal kulaklıkları MobilCadde.com farklı ve kalitesi ile en uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

Kulaklık kategorisinde onlarca çeşit sunan MobilCadde.com, siparişlerde 100 TL ve üzeri ücretsiz kargo imkanı sunuyor. Cihazlarınızla tam uyumlu birbirinden şık tasarıma ve renklere sahip kulaklıklara aynı gün kargo fırsatıyla sahip olabilirsiniz!