Telefonunuz

Samsung Galaxy S8
Samsung
Galaxy S8
Değiştir

Samsung Galaxy S8 Kişiye Özel Kılıf Tasarla

Samsung Galaxy S8 Kişiye Özel Kılıf Çeşitleri

Akıllı cep telefonunuz ile uyumlu olan kişiye özel kılıf tasarımlarını sitemizde oluşturabilirsiniz.

Günümüzde cep telefonu kullanımı her yaşta kişide bulunan bir iletişim cihazıdır. Akıllı cep telefonları iletişimim yanı sıra birçok işleminde yapılabilmesi ile dikkat çekici özelliğe sahiptir. Cep telefonu alımının akabinde ise ona en uygun olan kılıf satın alınarak kişisel bir ifade katılabilir. Sitemizde yer alan Samsung Galaxy S8 kılıf modelleri içinde sayısız model ve tasarımı görebilirsiniz. Bu model ve tasarımlar içinde aruz ettiğini renk ve desene sahip olan kılıf tercih ederek anında satın almanız mümkün. Bu tasarımların yanı sıra arzu ederseniz kişiye özel kılıf seçimini yaparak kendi tasarımınızı telefonunuzda taşımanız da mümkün. 

Samsung Galaxy S8 kişiye özel kılıf seçimi için telefon marka ve model seçiminizi yaptıktan sonra tasarım için siteye fotoğraf eklemeniz gerekir. Fotoğrafınız tasarımınız olacağı için dilerseniz sevdiklerinizin resmine, dilerseniz her hangi bir çiziminize ya da çocuklarınızın çizdiği bir resme bile yer verebilirsiniz. Size özel olacak olan bu kılıf için sevdiklerinize de sipariş oluşturmanız mümkün. Samsung Galaxy S8 kişiye özel kılıflar için yapmanız gereken tek şey tasarım için arzu ettiğiniz fotoğrafları siteye yüklemenizdir.

Sitemizden yapacağınız 20 TL ve üstü alışverişlerinizde ücretsiz kargo fırsatını da tüm müşterilerimize sunuyoruz. Aynı zamanda satılan tüm ürünlerde değişim ve iade hakkınızda saklı durup ücretsiz olarak gerçekleştiririz. Ödemelerinizde kredi kartına tek çekim ya da taksit imkânının da faydalanma şansınız bulunuyor. Bunun yanı sıra kapıda ödeme seçeneğini de değerlendirmeniz mümkün.