Telefonunuz

Lenovo K6 Note
Lenovo
K6 Note
Değiştir

Lenovo K6 Note Kişiye Özel Kılıf Tasarla

Lenovo K6 Note modeli için şu an kişiye özel kılıf satışı yapamıyoruz. Daha sonra tekrar ziyaret edebilir, diğer telefon modellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Lenovo K6 Note Kişiye Özel Kılıf Çeşitleri

Akıllı cep telefonları için, neredeyse herkesin elinde olan yegâne eşyalardır diyebiliriz. Çocuğundan büyüğüne kadar, herkesin bir akıllı telefonu var neredeyse… Peki bu telefonları korumanın yolu ne?

Canımızdan çok sakındığımız akıllı telefonlarımızı korumanın yolu, telefona uygun bir kılıf almaktan geçer. Fakat günümüzde öyle sıradan kılıflar pek sevilmiyor artık. Eğer sıradan insanlardan bir farkınız olsun istiyorsanız, sitemizden tedarik edeceğiniz kişiye özel kılıflarla bu farkı oluşturabilirsiniz.

Lenovo K6 Note akıllı telefonunuz için, birbirinden güzel ve farklı kılıf çeşitlerimizle hizmetinizdeyiz. Dilerseniz sitemizde yer alan farklı tasarımlara sahip kılıflarımıza bakabilir, dilerseniz de kişiye özel kılıflarımızı tercih edebilirsiniz. Fakat herkesten farklı olmak istiyorsanız, kişiye özel kılıflar ilk tercihiniz olmalı!

Kişiye özel kılıflarda da iki alternatifiniz var. Sitemizde özel olarak tasarlanmış kılıflardan tercih edebileceğiniz gibi, kendiniz farklı bir tasarım da yapabilirsiniz. Yani bizim tasarladığımız kılıflar üzerinde yazı ve renk değişiklikleri yaparak, kendinize özel bir kılıf haline getirebilirsiniz. Ya da tamamen farklı bir tasarım olsun, modeli böyle olmasın gibi istekleriniz varsa;  kendi tasarımınızı kendiniz de yapabilirsiniz. 

Lenovo K6 Note akıllı cep telefonu olan bir sevdiğinize, özel bir gün hediyesi olarak da bu Lenovo K6 Note kişiye özel kılıf seçeneklerinden hediye alabilirsiniz. Yine iki seçenek arasından seçim yapabilirsiniz. İsterseniz kişiye özel hazırladığımız mevcut kılıfları özelleştirebilir, isterseniz de farklı bir görüntüyle modelleme yapabilirsiniz. Şık görünümlü tasarımları ve rahat kullanım özellikleriyle, kişiye özel bu kılıfların çok hoş bir hediye olacağından emin olun! 

Sitemiz üzerinden yapacağınız 20 TL ve üzeri alışverişlerde, ücretsiz kargo imkânından da yararlanabilirsiniz. Üstelik iade ve değişim hakları ile kapıda ödeme kolaylığı da, size sunulan güzelliklerden olacak!