Telefonunuz

Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung
Galaxy S6 Edge Plus
Değiştir

Samsung Galaxy S6 Edge Plus Kişiye Özel Kılıf Tasarla

Samsung Galaxy S6 Edge Plus modeli için şu an kişiye özel kılıf satışı yapamıyoruz. Daha sonra tekrar ziyaret edebilir, diğer telefon modellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus Kişiye Özel Kılıf Çeşitleri

Geniş ekranlı telefonların en büyük sorunu çizilmelere karşı diğer telefonlardan daha hassas olmalarıdır. Üstelik bu tarz telefonlar düşürmelere bağlı hasarlar karşısında da kolayca bozulabilirler. Ama bir kılıf ya da kapak kullanıyorsanız bu durumlardan endişe etmenize gerek yok. Çünkü kılıf ve kapaklar bir akıllı cihazı dış etkenlerden koruyabilecek en etkili aksesuarlardır. 

Eskiden olsa saatlerce dolaşır, onlarca farklı kapağı inceler ve belki de içinize sinmeyen bir tanesini almak zorunda kalırdınız. Artık kılıf ve kapak almak için büyük çaba sarfetmenize gerek yok. Samsung Galaxy S6 Edge Plus kişiye özel kapaklar sayesinde telefonunuzu hem korumuş hem de istediğiniz fotoğrafı kapağınız yaparak benzersiz bir tercihte bulunmuş olursunuz. Evet yanlış duymadınız; istediğiniz fotoğrafı renk ya da font farketmeksizin fotoğraflarınızla süsleyebilir ve telefonunuzun keyfini bundan böyle bu şekilde çıkarabilirsiniz. Üstelik Samsung Galaxy S6 Edge Plus kapak tasarlama seçeneğinin iyi bir hediye olacağını da unutmayın. Sevdiklerinize sürpriz yapmak için bundan daha iyi bir fırsat olamaz. Onların en sevdiği şekil, desen ya da fotoğrafı kapak yapıp hediye etmeye ne dersiniz? 

MobilCadde.com’a gelerek kolay bir üyeliğin ardından Samsung Galaxy S6 Edge Plus kişiye özel kılıf seçeneklerinden uygun gördüğünüzü seçebilir ve hızlı bir şekilde siparişinizi oluşturabilirsiniz. MobilCadde.com üzerinden vereceğiniz siparişler 24 saat içerisinde kargoya verilir ve en kısa sürede size ulaştırılır. 20 TL üzeri siparişler ücretsiz kargoya tabidir.