Telefonunuz

Samsung Galaxy S6 edge
Samsung
Galaxy S6 edge
Değiştir

Samsung Galaxy S6 edge Kişiye Özel Kılıf Tasarla

Samsung Galaxy S6 edge Kişiye Özel Kılıf Çeşitleri

Kılıf ve kapaklar akıllı cihazları korumak için en etkili yollardan biridir. Peki bu cihazları ve aksesuarları kullanırlen onları neden daha keyifli bir hale dönüştürmeyelim. Eşinizle evlendiğiniz günün, çocuklarınızın size gülümsediği bir anın, dostlarla kutlanan özel bir gecenin, keyifli bir aile yemeğinin ve hatta evcil hayvanınızın bile fotoğraflarını telefonunuzda taşımak için MobilCadde.com’un Samsung Galaxy S6 Edge kişiye özel kapaklar seçeneklerinden birini kullanabilirsiniz. 

Kişiye özel kapaklar Galaxy Edge S6 telefonunuz için her türlü fotoğrafı ve deseni tasarlayıp kapak yapmanıza izin verir. Kaliteli malzemelerden imal edilen kapakları MobilCadde.com güvencesiyle kullanabilir ve artık telefonunuz dışarıdan gelebilecek darbe ve çiziklere karşı koruyabilirsiniz. Kendi elinizden çıkan kapak tasarımınızla da şıklığınıza şıklık katmış olursunuz.

Samsung Galaxy S6 Edge kişiye özel kılıf seçenekleri yaklaşan özel günler için iyi bir hediyedir. İster yıldönümü, ister doğum günü olsun güvenle sevdiklerinize hediye edebilir ve onları bu sürpriz hediye karşısında şaşırtabilirsiniz. İş, hangi fotoğrafı kapak yapmak istediğinize kalmış. MobilCadde.com’un geliştirilmiş arayüzü sayesinde kolayca kılıf desenini, renk font farketmeksizin tasarlayabilir ve hızlıca sipariş verebilirsiniz. Samsung Galaxy S6 Edge kapak tasarlama seçenekleri için MobilCadde.com üzerinden vereceğiniz 20 TL üzeri siparişler ücretsiz kargoya verilirken ayrıca, birbirinden özel indirimlerden ve taksit seçeneklerinden de kolaylıkla yararlanılabilir.