Telefonunuz

Samsung i9300 Galaxy S3
Samsung
i9300 Galaxy S3
Değiştir

Samsung i9300 Galaxy S3 Kişiye Özel Kılıf Tasarla

Samsung i9300 Galaxy S3 Kişiye Özel Kılıf Çeşitleri

Modern tasarımları nedeniyle bugün pek çok kişi tarafından tercih edilen Samsung, akıllı telefon üreticileri arasında en üst sıralarda yer alır. Tüm akıllı telefonlar gibi Samsung akıllı telefonlar da son derece hassastır. Çizilme ve kırılma gibi risklere karşı korumak için Samsung i9300 Galaxy S3 kişiye özel kapak kullanılabilir. MobilCadde.com adresinden sipariş verebileceğiniz kapaklar son derece dayanıklıdır. 

Eğer kendi kapağınızı kendiniz tasarlamak isterseniz MobilCadde üzerinden Samsung i9300 Galaxy S3 kapak tasarlama özelliğini seçebilirsiniz. Sadece kendinize özgü, kendi fotoğraflarınızı kullanarak bir kapak oluşturabileceğiniz gibi siteden istediğiniz renk ve deseni seçerek de kapak oluşturabilirsiniz. Sizin tarzınızı yansıtacak bu kapaklar girdiğiniz her ortamda farkınızı ortaya koyacaktır. 

Kapaktan sıkılıp kılıf kullanmak isteyenler için de Samsung i9300 Galaxy S3 kişiye özel kılıf seçenekleri önerilebilir. Farklı pek çok model arasından size en uygun modeli seçebilirsiniz. MobilCadde’nin size sunmuş olduğu birbirinden şık modellerden biri mutlaka tarzınıza hitap edecektir. 

Firmamız telefon aksesuarları konusunda her türlü ihtiyacınızda yanınızdadır. Hızlı elemanlarımız siparişlerinizi en kısa sürede hazırlar ve kargoya verirler. Siparişlerinizin saat 16.00’ya kadar bize ulaşması halinde aynı gün kargoya teslimatları yapılır. 20 TL üzeri siparişlerden firmamız kargo ücreti almamaktadır.