Telefonunuzu Seçin

Varsayılan Telefon
Telefonunuza uyumlu kapaklı kılıf çeşitlerini görmek için cihazınızı seçin

Kapaklı Kılıflar

    

kapaklı kılıf çeşitleri

Kapaklı kılıflar, telefonun dört kenarını, arka ve ön yüzünü kapayarak darbe ve çiziklere karşı güçlü koruma sağlıyor. Telefon modeline özel mıknatıslı, düğmeli ve flipcover özellikleri ile bir çok çeşit ve modeli bulunuyor. Ayrıca kapaklı kılıflarda son dönemlerde en çok kullanılan pencere, cüzdan veya stand modellerini de görebilirsiniz. iPhone 6 kapaklı kılıflar, Galaxy S5 kapaklı kılıflar ve daha nice model MobilCadde.com‹da alıcılarını bekliyor.

Titiz kişiler için telefon temizliği çok önemlidir. Sahip olacağınız bir kapaklı form sayesinde telefonun tamamını kirden ve darbelerden koruyabilirsiniz. Şıklığınıza da şıklık katan tasarımları ile bu modelleri giyiminizin bir parçası olarak düşünebilirsiniz.

Dünyaca ün yapmış efsanevi şehirlerden İstanbul, Londra ya da Paris desenlerini kapağınızda görmek isteyebilirsiniz. Ya da en sevdiğiniz hayvanlardan baykuş, kedi, köpek ya da tavşan figürleri ile değişik seçimler yapabilirsiniz. İhtiyacınız olandan çok daha fazlasını sizin için bir araya getiriyoruz.

Kapaklı kılıfları en çok telefonun ön yüzünün de korunmasını isteyen kullanıcılar tercih ediyor. Pencereli kapaklı kılıflar ise uyku modu olan telefonlar için çok kullanışlı bir modeldir. Bu kılıf türünde kapak kapandığında telefon uyku moduna geçiyor ve daha az enerji harcıyor.

Neden Kapaklı Telefon Kılıfı Kullanmalıyım?


Akıllı telefon kullanıcılarının birçoğu telefonlarında daha iyi bir koruma sağlamak için cep telefonu kılıfı tercih etmektedir. Bunun için de genellikle kapaklı kılıflar en çok tercih edilen seçenekler arasındadır.

Kapaklı kılıflar farklı materyallerden üretilmişlerdir. Suni deri, gerçek deri, kumaş gibi değişik alternatifler bulunabilmektedir. Çoğunlukla gerçek deri telefon kılıfı daha uzun süreli bir kullanım sağlamaktadır. Tabi diğer kapaklı kılıflarımız da kaliteli materyallerden üretildiği için beklentinizi karşılayacaktır.

Tüm kapaklı kılıf modelleri cep telefonlarını iyi bir şekilde korumaktadır. Özellikle telefonun ekran kısmını korumak isteyen kullanıcılar kapaklı kılıf tercih etmektedir. Telefonun ekranının yanı sıra telefonunuzun kenarlarını ve arka kısmını da korumaktadır. Böylece telefonunuz düştüğünde ya da darbe alma riski oluştuğunda onu kapaklı uyumlu kılıf ile koruyabilirsiniz. Kılıf tercihi kapaklı modellerden yana yapıldıysa eğer telefonunuzu cebinizde ya da çantanızda da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Genellikle cepte anahtar, bozuk para gibi eşyalar bulunabildiği gibi birçok kullanıcı telefonunun doğrudan bunlarla temas etmesini istemez. Bu yüzden kapaklı kılıf modelleri arasında size bu anlamda da konfor sağlayacak olan seçenekler de bulunuyor. Aynı şekilde kapaklı bir akıllı telefon kılıfı kullanıyorsanız telefonunuzu çantanıza da gönül rahatlığıyla koyabilirsiniz. Çantanızın içerisinde ne olursa olsun telefonunuzu dilediğiniz gibi çantaya koyabilirsiniz.

Kapaklı telefon kılıfları farklı fonksiyonları ile de kullanıcılara rahat bir kullanım sunmaktadır. Telefon modeline uygun olarak hazırlanan kapaklı telefon kılıflarında stand, cüzdan gibi ekstra özellikler de bulunabilmektedir. Standlı kapaklı telefon kılıfları özellikle telefondan sıklıkla video izleyenler için harika bir seçenektir. Stand özelliği bulunun kapaklı kılıflarda kullanıcılar telefonlarını yatay ya da dikey şekilde konumlandırabilmektedirler. Tabi bu kılıftan kılıfa değişiklik gösterebilmektedir. Bu sayede video ya da film izlerken eller serbest bir şekilde keyifle vakit geçirebilirsiniz. Stand özelliğinin yanı sıra cüzdanlı kılıflar da kullanışlıdır. Cüzdan özelliğine sahip olan kapaklı kılıf modellerinde bir veya birden fazla kart ve para gözü bulunabilmektedir. Kişiler cüzdan özellikli bir telefon kılıfı seçtiğinde ayrıca yanlarında çanta taşımadan para, kart gibi eşyalarını güvenli ve pratik bir şekilde yanlarında taşıyabilirler.
Kapaklı telefon kılıfı hem telefonunuzu koruma hem de pratik olma açısından artılar sağladığı için kadın, erkek tüm kullanıcılar tarafından tercih edilebilir.

Kamera Korumalı Kapaklı Kılıflar


Kapaklı telefon kılıfları kullanıcıların hoşuna gidecek birçok detaya sahip olabiliyor. Örneğin son zamanlarda bazı kılıflarda sıklıkla karşımıza çıkan kamera koruma özelliği kapaklı kılıflarda da görülebilmektedir. Kamera koruma artık neredeyse tüm kullanıcılar için bir zorunluluk haline gelmiştir. Cep telefonlarının kamera kısımları oldukça hassas olduğu için darbelere ve çizilmelere karşı korumak isteriz. Bunun için ayrıca bir kamera lens koruyucu satın almak istemezseniz kendiliğinden bir kamera koruması olan kapaklı kılıf tercih edebilirsiniz.

Kamera korumalı kapaklı kılıf seçeneklerimizi incelemek için sitemize giriş yaptıktan sonra ilgili kategoriyi ziyaret edebilirsiniz.

Kapaklı Telefon Kılıfı Renkleri


Kapaklı telefon kiliflari onlarca farklı seçenekle bulunmaktadır. Gold, siyah, kırmızı, pembe, mavi… Hangi renk isterseniz MobilCadde‹de bulabilirsiniz. Kapaklı kılıflar kategorisinde istediğiniz renge sahip olan kılıfı bulabilmek için dilerseniz renge göre filtreleme de yapabilirsiniz.

Telefon kılıfında renk tercihi yapacağınız zaman dilerseniz telefonunuzun rengini göz önünde bulundurabilirsiniz. Telefonunuzla bire bire aynı renge sahip bir kapaklı kılıf seçimi yapabileceğiniz gibi isterseniz cihazınızla uyumlu bir renk seçimi yapabilirsiniz. Tüm alternatiflere sitemiz üzerinden kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.
Web sitemizde yer alan tüm telefon modelleri için birden fazla renk seçeneğimiz bulunmaktadır.

Kamera Korumalı Kapaklı Telefon Kılıfları


Akıllı telefonların ekranı, kamerası oldukça hassastır. Bu yüzden telefon aksesuarı seçerken en azından hassas kısımlarda daha iyi bir koruma sağlayacak olan aksesuarları seçmekte fayda var.

Telefon kılıflarında kamera koruma özelliği son zamanlarda birçok kullanıcı tarafından özellikle göz önünde bulundurulan detaylardan biridir. Bu sebeple kamera korumalı ya da kamera kapaklı telefon kılıfı tercih edebilirsiniz. Kapaklı kılıf kullanırken telefonunuzu masaya ya da farklı bir zemine koyduğunuz zamanlarda telefonunuzun kamera kısmının zarar görmesini istemiyorsanız kamera korumalı telefon kılıfları işinize yarayacaktır.

Kamera koruma kapaklı telefon kılıflarının hangi marka ve model telefonlara olduğu hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Kamera korumalı kapaklı kılıfların da farklı model ve renk seçenekleri bulunmaktadır. Kullanımınıza göre ve zevkinize göre bir seçim yapabilirsiniz.

Kemerden Geçmeli Kapaklı Kılıflar


Özellikle bazı erkek kullanıcılar kemerden geçmeli olan kapaklı kılıfları pratik kullanılma sahip olduğu için tercih etmektedir. Kemerden geçmeli kılıflar neredeyse cep telefonları hayatımıza girdiğinden beri var. Kemerden geçmeli kapaklı kılıflar ilk zamanlar genellikle orta yaş ve üzeri kişiler tarafından tercih edilse de, sonralarda özellikle tozlu ortamda ve ağır işlerde çalışan kişiler tarafından da talep görmeye başlamıştır. Tabi bunun yanı sıra yine de sırf kemere takılabildiği için ve pratik bir kullanımı olduğundan bile çok kişi tarafından kullanılmaktadır.

Kemere takılan kapaklı kılıflar çoğunlukla suni deri ve gerçek deri olarak mevcuttur. Bütçenize göre seçenekler arasından bir tercih yapabilirsiniz. Genelde yan ya da dikey formda olarak gözükmektedirler. Kullanırken hangisi size daha kolaylık sağlayacaksa ister yatay kemerden geçmeli kapaklı kılıf tercih edebilir, isterseniz kemerden geçmeli dik kapaklı kılıf tercih edebilirsiniz. Hangi modeli seçerseniz seçin hepsi telefonunuzu tamamen kapatıp, koruyacaktır.

Kemere takılan kapaklı kılıflar bütün telefon modellerine uygun olarak farklı boyutlarda tasarlanmıştır. Small, medium, large ve xlarge olarak değişik ebatlarda mevcuttur. Cihaz marka ve modelini göz önünde bulundurarak telefonunuz için uyumlu olan kapaklı kılıfı seçebilirsiniz.

Kemerden geçmeli bir kapaklı kılıf tercih ediyorsanız tercihinize göre isterseniz ayrıca bir telefon kılıfı tercih etmeyebilirsiniz. Eğer ayrıca bir telefon kılıfı tercih etmeyecekseniz telefonunuzun ekran koruyucu ya da gövde koruyucu gibi diğer aksesuarlarını ihmal etmemenizde fayda var. Her ihtimale karşı telefonunuzu kılıfa koyup çıkartırken telefonun ekranının ya da kasasının çizilme ihtimalini ortadan kaldırmış olursunuz.

Kişiye Özel Kapaklı Kılıflar


Cep telefonu kullanıcılarının en çok tercih ettiği kılıflardan biri de kişiye özel kapaklı kılıflardır. Telefon kılıfı hem kendisine özel olsun hem de kapaklı olsun isteyen kişiler için de severek kullanacakları modellerimiz var. Bu kategoride kullanıcılara manyetik kapaklı deri kılıflar sunmaktayız. Farklı tasarımlar arasından seçim yaptığınız takdirde belirttiğiniz şekilde kişiselleştirilen bu kılıflar telefonunuzun ihtiyacı olan korumayı da sağlamaktadır.

Kapaklı telefon kılıflarını istediğiniz bir harf ya da isim ile kişiselleştirebilirsiniz. Hatta bazı modellerde farklı şekiller de bu kılıflarda yer almaktadır. Kendi adınızı ya da sevdiğiniz birinin adını bu kılıflarda tercih edebilirsiniz. Kişiye özel kapaklı telefon kılıfları hem kadın hem de erkek kullanıcılar tarafından tercih edilebilir.
Kapaklı kişiye özel telefon kılıfları deri malzemeden üretilmiştir. Bu sayede kolay bir şekilde deforme olmadan kullanabilmeniz mümkün. Cebinizde, çantanızda telefonunuzun ekranı ya da kasası herhangi bir zarar görmeden telefonunuzu kullanabilirsiniz.

Kapaklı Telefon Kılıfı Fiyatları


Kapaklı telefon kılıfı satın almayı düşünen birçok kullanıcının en çok merak ettiği “Kapaklı telefon kılıfları ne kadardır?” Kapaklı telefon kılıflarının fiyatı hakkında detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Kapaklı telefon kılıfları markadan markaya, modelden modele farklılık gösterebilmektedir. Örneğin kumaş malzemeden üretilmiş olan bir kapaklı kılıf ile deri malzemeden üretilmiş olan deri kılıfın fiyatı birbirinden farklıdır. Deri malzeme daha uzun yıllar kullanılabilecek ve daha dayanıklı bir ürün olduğu için diğer modellerle kıyaslandığında daha yüksek fiyatlı olarak karşımıza çıkabilir.

Kapaklı kılıflar kimi zaman bazı kampanya dönemlerinde sitemizde indirime de girebilmektedir. Bu dönemlerde satın almak istediğiniz kılıfları biraz daha uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. Ama tabi ki beğendiğiniz kılıfın özellikle indirime girmesini beklerseniz stoklarda kalmama ihtimali de mevcuttur. O yüzden beğendiğiniz ürünü erkenden almanızda fayda var.

Kapaklı telefon kılıflarının her zaman en güncel fiyatları sitemizde yer almaktadır. Telefon modelinizi seçerek kapaklı kılıflar kategorisinden fiyatları inceleyebilirsiniz.
Belirli bir fiyat aralığında kapaklı kılıf arıyorsanız kapaklı kılıf kategorisindeki filtreleme araçlarında size uygun olan fiyat aralığını seçerek ürünleri daha kolay bir şekilde inceleyebilirsiniz. Mevcut fiyat aralığından seçim yapmak yerine dilerseniz kendi fiyat aralığınızı kendiniz de yazabilirsiniz.

Kapaklı Telefon Kılıfı Modelleri


MobilCadde.com‹da iPhone, Samsung, Huawei gibi birçok marka cihazla uyumlu kapaklı kılıf seçeneği bulunmaktadır. Tüm kapaklı kılıflar telefon modeline göre uygun şekilde üretilmiştir. Telefonunuzun tüm girişleri ya da tuşları da bu kılıflarla uyumlu olmaktadır. Böylelikle telefonunuzu kullanırken herhangi bir şekilde zorluk yaşamazsınız.

iPhone kullanıcısı mısınız? Sizin için sitemizde iphone 11 kapaklı kılıf, iphone x kapaklı kılıf, iphone 13 kapaklı kılıf, iphone 12 kapaklı kılıf birçok farklı seçenek bulunmaktadır. Genellikle Apple kullanıcıları kapaklı kılıf seçeneklerini severek tercih etmektedir. Hem telefonda çok yönlü bir koruma sağlayabilir hem de telefonunuzu oluşabilecek darbelere karşı koruma altına alabilirsiniz. Tüm iphone kapaklı kılıf seçeneklerimize sitemizden kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Kapaklı kılıflar için tabi ki Samsung kullanıcıları için de harika seçenekler bulunuyor. Telefon kılıfı kapaklı istiyorsanız Samsung‹un tüm cihaz modelleri için size alternatif sunmaktayız. Samsung s21 kapaklı kılıf, s10 plus kapaklı kılıf, samsung note 10 plus kapaklı kılıf, samsung note 10 lite kapaklı kılıf ve samsung note 8 kapaklı kılıf gibi birçok seçenek bulunuyor. Sitemize giriş yaptığınızda cihaz modelinizi seçerseniz direkt olarak kapaklı kılıflar kategorisi için bir filtreleme yaparak ilgili ürünlere daha kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Kapaklı kılıflar kategorisinde özellikle Samsung kullanıcıların tercih ettiği kılıflar arasında uyku modlu, clear view gibi özelliğe sahip seçenekler de çok talep görmektedir. Örneğin samsung galaxy note20 ultra clear view arıyorsanız ilk olarak MobilCadde‹yi ziyaret edebilirsiniz. Resmi distribütörler tarafından temin edilen bu kılıflar ile teknolojiyi deneyimlerken de oldukça keyif alacaksınız.

MobilCadde‹de yer alan kapaklı kılıf seçenekleri tabi ki sadece iPhone, Samsung gibi cihazlarla sınırlı değil. General Mobile, Oppo, Xiaomi, Casper, LG, Huawei, Realme, Vivo gibi daha birçok telefon modeli için kapaklı kılıf seçeneği sizleri bekliyor.

Kapaklı Telefon Kılıfı Nereden Satın Alınır?


Cep telefonunuz için kapaklı telefon kılıfı almaya satın aldığınız takdirde tabi ki güvenilir siteleri tercih etmeniz önemlidir. MobilCadde.com yıllardır sektördeki tecrübesiyle ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımı ile her zaman kullanıcılara kaliteli hizmet vermektedir. Kapaklı telefon kılıfı siparişlerinizde işinizi şansa bırakmak istemezseniz MobilCadde‹yi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

MobilCadde.com‹dan satın alacağınız tüm ürünlerde iade ve değişim konusunda herhangi bir sorun yaşamazsınız. Ürünlerinizi satın aldıktan sonra kullanmadığınız takdirde müşteri hizmetlerimizle iletişime geçerek konuyla ilgili destek alabilirsiniz.
MobilCadde.com‹da her zaman en güncel ve en popüler ürünlere ulaşabilirsiniz. Her telefon modeline uygun olarak sizlere birçok seçenek sunan sitemizde aradığınız ürünleri de her zaman bulabileceğiniz için farklı yerlerde kapaklı kılıf aramak zorunda kalmazsınız. Üstelik satın aldığınız ürünler hızlı bir şekilde hazırlanarak, kargoya teslim edilmektedir. Ürünleriniz en kısa sürede kargo şirketi tarafından tarafınıza teslim edilmektedir.

Sitemizden sipariş verdiğiniz tüm ürünlerde size çeşitli ödeme yöntemleri sunmaktayız. Size en cazip gelen ödeme adımını seçerek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Kapaklı telefon kılıfı satın almak için isterseniz kredi kartınız ile alışveriş yapabilirsiniz. Hem taksitle hem tek çekim olarak kredi kartınızla alışveriş yapabilmeniz mümkün. Kredi kartı kullanmak istemiyorsanız havale ya da eft de yapabilirsiniz. Hatta kapaklı kılıflarımızda kapıda ödeme seçeneği de tercih edilebilir.
Kapaklı telefon kılıfları kategorisinde MobilCadde size farklı markaların kılıflarını da sunduğu için aynı anda birçok marka kılıfı karşılaştırarak satın alabilirsiniz. Sitemizde yer alan markalar resmi distribütörler tarafından temin edildiği için sizlere orijinal ürün garantisi sunmaktayız. Söz konusu ürünlerin piyasada farklı muadilleri ve taklitleri olabileceği için MobilCadde güvencesiyle satın alabilirsiniz.

MobilCadde.com‹u kapaklı telefon kılıfı almak için ziyaret ettiğinizde ihtiyacınız olan diğer telefon aksesuarlarına da kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Eğer tüm telefon aksesuarlarınızı tek bir yerden temin etmek istiyorsanız farklı sitelerde ya da dışarıda farklı mağazalarda ayrıca vakit kaybetmenize gerek yok. Çünkü kapaklı telefon kılıflarının yanı sıra farklı kılıf seçenekleri de mevcut. Hatta aklınıza gelebilecek tüm telefon aksesuarları da sitemizde satışa sunulmuştur. Onlarca kategori ve binlerce ürün için sitemizi bir an önce ziyaret etmeniz yeterlidir.

Daha önce sitemizden hiç alışveriş yapmadınız mı? O zaman sadece birkaç adımda sitemize üye olarak alışveriş yapmak için ilk adımı tamamlayabilirsiniz. Sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir. Üye olduktan sonra vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda satın almış olduğunuz ürünler belirttiğiniz adrese teslim edilecektir.
Siz de bir an önce sitemizdeki kapaklı kılıf seçeneklerini detaylı bir şekilde incelemeye başlamak istiyorsanız stoklarımız tükenmeden acele edin.