Kablosuz Klavyeler

    

kablosuz klavye çeşitleri

Klavyeniz bilgisayar kurulumunuzun hayati bir parçasıdır. Masanızın üzerinde daha fazla özgürlük ve daha az kablo yığını istiyorsanız, kablosuz bir klavye, aradığınız bilgisayar aksesuarınızdır. Kablolu bağlantı yerine kablosuz klavyeler bir USB alıcısına RF bağlantısı veya Bluetooth olmak üzere iki temel yolla bilgisayarınıza veri iletir. Her ikisinin de artıları ve eksileri vardır, ancak masanızdaki kabloların sayısını azaltmak ve klavyenizi bir masada ya da odanızda kucağınızda kullanmak için esneklik kazanmak istiyorsanız, kablosuz olmak en iyi yoldur.Çoğu kablosuz klavye, mobil telefonlar ve Wi-Fi internet için kullanılan 2.4GHz kablosuz frekansları kullanarak bir PCye küçük bir USB dongle ile bağlantı sağlar. Normal kullanımda, bir Bluetooth bağlantısı yaklaşık 10 metre kablosuz menzili sağlar.

Kategorilerimizde yer alan pek çok çeşit telefon ve bilgisayar aksesuarları arasında Cortrea Wireless Destekli Bluetooth Mini Klavye, Belkin YourType MacBook Bluetooth Numerik Klavye ve iPad Universal Bluetooth Klavye çeşitleri oldukça yoğun ilgi görüyor.

iPad Universal Bluetooth klavye modeli; telefon ve tabletiniz için özel üretilmiş ergonomik ve kullanışlıtasarlanmıştır. Cihazınızın bluetooth özelliği sayesinde işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. İnce hafif yapısı ile taşınması kolaydır.Cortrea Wireless Destekli Bluetooth Mini klavye kablosuz klavyelerde olması gereken özelliklere ek olarak mouse özelliği ve ışıklı klavye detayı ile karanlıkta rahat bir kullanım sağlamaktadır. Belkin YourType MacBook Bluetooth Numerik klavye; iMac veya MacBook bilgisayarınıza bağlanır ve Apple klavyenize komut ve sayı tuşlarını ekler. 28 tuştan oluşan ek klavye, Bluetooth bağlantısıyla kolayca kurulabilir. Mac kullanıyor ve sayıları sık kullanıyorsanız bu kablosuz klavye size yüksek performans kazandıracaktır.

Beğendiğiniz ürüne MobilCadde.comdan kredi kartına taksit, kapıda ödeme, hızlı ve ücretsiz kargo seçenekleri ile hemen sepetinize ekleyerek sahip olabilirsiniz.