Telefonunuzu Seçin

Varsayılan Telefon
Telefonunuza uyumlu ilginç kılıf çeşitlerini görmek için cihazınızı seçin

İlginç Kılıflar

    

İlginç kılıf çeşitleri

Telefonlar, yalnızca birkaç kısa yıl öncesinde olduğundan çok daha fazla kişiselleştirme seçeneğine sahiptir. Özel cihazlar, üzerinde çok fazla zaman geçirdiğiniz, ikinci bir odaya benzer. Telefonunuzu ilginç kılıflar ile cihazınızdaki duvar kâğıdınızı, uygulamalarınızın konumunu ve zil seslerini değiştirdiğiniz gibi, görünümlerini değiştirerek tamamen imajınıza uygun hale getirebilirsiniz.
Hobilerin, tasarımın, beğenilen, hoşlanılmayan ve benzeri şeyler için her insanın kendi kişisel zevkleri vardır. Çoğu kişi,farklı yöntemler geliştirerek saçında, kıyafetinde olduğu gibi kişiliklerinin ön planda olmasını ister. Telefon gibi özel eşyalar için de durum benzerdir. Her ne kadar, yeni model (Samsung Galaxy S3 veya Nokia Lumia 900 gibi) çeşitli renkli kasalı telefonlar mevcutsa da standart siyah, gri ve beyazdan daha fazla renkte gelen bir akıllı telefon görmeniz çok sık değil. Ancak birçok insan, bir telefonun sıra dışı şeklini ve telefonlarını başka şekillerde kişiselleştirmeyi sever.

Boş zamanlarınızda yapmaktan en çok hoşlandığınız hobi; telefonunuzun görünümü ile uğraşmak ise doğru yerdesiniz. İlginç kılıflar kategorimizde sizin için özenle bir araya getirilen, benzersiz olarak telefonlarınızı kişiselleştirebileceğiniz yüzlerce değişik kılıf modelleri ve renkleri bulunuyor.Örneğin,iPhone, Samsungmodelleri için özel tasarım;"Işıltılı Sulu Kum Saati"turuncu renkli kumları ve şeffaf silikon kılıfı ile harikulade görünüyor. Bir başka ilginç telefon kılıfı tasarımı "Eiroo Azure Cool Gözlük Standlı Kılıf" hem fonksiyonel hem de farklı imajı ile dikkat çekiyor. Çocuk telefon kullanıcıları için ise eriyen dondurma, sütlü çikolata, sulu ördek, kalpli tavşan gibi çok eğlenceli kılıflar mevcut.

Siz de bu özel tasarımlardan telefonunuza uygun olan bir modeli seçerek hayatınıza yeni bir heyecan katmaya ne dersiniz? Üstelik, hemen MobilCadde.comdan sepetinize ekleyerek beğendiğiniz ürüne, kredi kartına taksit, kapıda ödeme ve ücretsiz hızlı kargo seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.