Telefonunuzu Seçin

Varsayılan Telefon
Telefonunuza uyumlu ürünü çeşitlerini görmek için cihazınızı seçin

Hafıza Ürünleri

    

hafıza ürüni çeşitleri

Tüm telefon markalarına ve modelleri için farklı birçok hafıza kartı, flashbellek, kart okuyucularını sitemizde bulmanız mümkün. Hafıza kartları 8 GB, 16 GB, 38 GB olarak farklı ihtiyaçlara yönelik olarak değişiyor. Aruz ettiğiniz hafıza kartınızı sitemizden anıdan sipariş vererek kullanmaya başlayabilir veri ve çeşitli dosyalarınızı güvence altına alabilirsiniz. Flash bellek çeşitleri ise hem içerikleri hem de dış görüntüleri olarak farklı modeller ile sitemizde yer alıyor. Anahtarlık modellerinden, külçe altın şekline kadar değişik birçok modeli alabileceğiniz gibi aynı zamanda dilerseniz sade olan seçimleri de yapmanız mümkün. Farklı marka ve modeller ile uyumlu olan hafıza ürünleri sitemizde satışta bulunuyor.

Bunun yan sıra kart okuyucu seçimlerine de yer veren sitemiz burada yer alan modellerden her hangi birisini seçerek fotoğraf, video ya da çeşitli dosyalarınızı anında ve hızla akıllı telefon, tablet ya da bilgisayarınıza atmanıza olanak veriyor. Kart okuyucu seçiminiz yaparken mutlaka telefonunuz ya da tabletiniz ile uyumlu olup olmadığına dikkat etmeniz önerilir. İhtiyacınız olan ürün veya ürünleri sitemizden anında sipariş vererek satın almanız mümkün. Satın alma işleminizin ardından aynı gün ürün ya da ürünleriniz aynı gün kargoya teslim edilerek en kısa sürede elinize geçmesi sağlanır. Toplamda 100 TL ve üstü alışverişlerinizde ise kargo ücretini ödemezsiniz.

MobilCadde olarak kategorilerimizde yüzlerce ürünü sizler sunmanın gururunu yaşarken aynı zamanda satın aldığınız ürün veya ürünlerde olası değişim ve iade garantisini de müşterilerimize sunuyoruz. Ödemelerinizde kredi kartınıza ile tek çekim yapmanın yanı sıra taksit seçimlerinden de faydalanmanız mümkün. Bunun yanı sıra kapıda ödeme seçimi de yer alıyor.