Telefonunuzu Seçin

Varsayılan Telefon
Telefonunuza uyumlu flip cover kılıf çeşitlerini görmek için cihazınızı seçin

Flip Cover Kılıflar

    

flip cover kılıf çeşitleri

Mobil telefon kullanımın oldukça kullanışlı olan flip cover kılıf ürünleri hem koruma sağlar hem de rahat bir kullanım imkânı sunar. Oldukça zarif ve şık tasarımların yanı sıra sade modelleri de sitemizde görmeniz mümkün. Farklı birçok renk seçeneği ve model içinden dilediğiniz anında sipariş vererek kullanım rahatlığına kavuşabilirsiniz. Pencereli olan flip cover modelleri sayesinde telefonunuzun kapağını açmadan görüşmeniz yapmanız mümkün. Telefon bağlantını için gerekli olan tün bağlantı yerlerine kılıfı çıkarmadan rahatlıkla ulaşabilirsiniz Flip cover kılıflar arka kapak olarak da kullanılabiliyor. Mobil telefonlarınız ile uyumu olan flip cover kılıf modellerini sitemizde bulabilirsiniz.

Telefonunuzun arka kapağını çıkararak flip cover kılıfı yerleştirmeniz mümkün. Kapağı kapattığınızda telefonunuz otomatik olarak uyku moduna geçer. Bunun yanı sıra pencereli tasarımlarda tarih ve saat gibi detayları da görmeniz mümkün oluyor. Samsung, LG, Sony, Apple, HTC, Asus, Nokia, Casper,Huawei, Vestel, Blackberry, Xiaomi ve daha birçok marka ve model ile uyumlu olan flip cover kılıfları sitemizde görebilirsiniz. Satın alma işleminizde mobil telefonunuz ile uyumlu model seçimi yaptığınızdan emin olmanız önerilir.

Siparişinizi tamamlamanızın ardından ürün ya da ürünleriniz aynı gün kargoya telim edilir. Sevdikleriniz için de oldukça şık ve özle bir hediye olan flip cover kılıflarını Mobil Cadde farkı ile satın alabilirsiniz. Hızlı teslimatın yanı sıra teslimat sırasında kapıda ödeme imkânı da sunan sitemiz aynı zamanda 100 TL ve üzeri alışverişlerde de ücretsiz kargo fırsatını sunuyor. Mobil Cadde olarak aynı zamanda satılan her üründe değişim ve iade garantisini de tüm müşterilerimize sunuyoruz.