Fermuarlı Kulaklıklar

    

fermuarlı kulaklık çeşitleri

Dolanmaz ve karışmaz fermuarlı kablosu ile özel dizayn kulaklıklar sayesinde hem çok daha rahat müzik dinleyebilecek hem de mikrofonu sayesinde daha rahat telefon görüşmesi yapabileceksiniz.

Fermuarlı kulaklıklar, şık tasarımlı akıllı telefonlarımızın şıklığını tamamlayan ürünlerden biri. Eğer siz de kulaklık kablolarının çantanızda ya da cebinizde birbirine karışıp, dolanmasından sıkıldıysanız fermuarlı kulaklık sayesinde buna son verebilirsiniz.

Kıyafetlerinizden alışık olduğunuz fermuarlar artık kulaklıklarınızda. Fermuarı istediğiniz ölçüde ayarlayabilirsiniz. Kabloları da son derece dayanıklıdır. Kolay kolay kopmaz ve yıpranmaz. Bu sayede yıllarca gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Pembe, Siyah, Beyaz, Mavi, Mor gibi çok tercih edilen renklere sahip fermuarlı kulaklıkları MobilCadde‹de bulabilirsiniz. MobilCadde.com‹dan akllı telefonunuz için satın alacağınız kulaklıklar son derece ergonomiktir. Yumuşak başlı silikon uçları ile kulağınıza kolayca oturur ve uzun süre rahatsızlık hissetmeden kullanabilirsiniz.

En kaliteli kulaklık modellerini MobilCadde‹de bulabilirsiniz hem de en uygun fiyatlarla.

Akıllı telefon ve tablet kullanıcılarını yüzlerce çeşit aksesuar sunan MobilCadde.com, siparişlerde 100 TL ve üzeri ücretsiz kargo imkanı sunuyor. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiş fermuarlı kulaklıkları farklı renk ve tasarım çeşitleriyle aynı gün kargo fırsatıyla satın alabilirsiniz!