Telefonunuzu Seçin

Varsayılan Telefon
Telefonunuza uyumlu çekmeli kılıf çeşitlerini görmek için cihazınızı seçin

Çekmeli Kılıflar

    

çekmeli kılıf çeşitleri

Tüm telefon ve tablet markaları ile uyumlu olan çekmeli kılıf modelleri sitemizde yer alıyor. Akıllı cep telefonu kullanımında telefonun korunması ve daha rahat taşıma imkânı vermesi ile kılıf kullanımına yer veririz. Kılıf seçimleri aynı zamanda kişisel zevk ve beğenimizi de etrafımızda bulunan insanlara göstermenin bir yoludur. Cep telefonunuzu kişiselleştirme ve onun güvenliğini sağlamak için tercih edeceğiniz çekmeli kılıflar farklı tasarım ve modelleri ile sitemiz de yer alıyor. Sadece mobil telefonu değil aynı zamanda tablet kullanımınızda da bu kılıfları tercih edebilirsiniz. Özel ipi sayesinde tablet ya da telefonunuzu kılıfın içinden çıkarmanız da oldukça kolaydır. Çekmeli kılıflar birçok farklı renk seçeneğinin yanı sıra stilinize uygun olarak da farklı seçenekler ile ürün yelpazemiz içinde yer alıyor. Gerçek deri ile tasarlanmış olan modellerden keçeden yapılmış olan modellere kadar geniş bir ürün çeşidinin yer aldığı sitemizde nakışlı, farklı resimli ve desenli olan tasarımları da görebilirsiniz.

Telefon ya da tablet markası ve modeliniz ile uyumlu olan çekmeli kılıf modelini seçerek hemen sipariş verebilirsiniz. Sitemizden yapacağınız alışverişlerde siparişinize onay vermeniz ile ürün ya da ürünleriniz aynı gün kargoya teslim edilir. Sitemiz üstünden yapacağınız 100 TL ve üzeri siparişleriniz de ise ücretsiz kargo fırsatından faydalanmanız mümkün.

Yılların verdiği tecrübe ile müşteri odaklı olarak çalışan firmamız satılan her ürün için değişim ve iade garantisini de ücretsiz olarak sunuyoruz. Satın alacağınız ürün ya da ürünlerde kredi kartına taksit ya da tek çekim ödemenizi gerçekleştirmenin yanı sıra dilerseniz kapıda ödeme seçeneğinden de faydalanmanız mümkün.