Telefonunuzu Seçin

Varsayılan Telefon
Telefonunuza uyumlu ekran koruyucu çeşitlerini görmek için cihazınızı seçin

Cam Ekran Koruyucular

    

cam ekran koruyucu çeşitleri

Otobüse binerken ya da önemli bir derse koşarken telefonunuzun ekran üzerine düşme faciasıyla karşılaşırsanız ne yaparsınız? Cep telefonu kılıfı kullanmak telefonun yalnızca arka kasasına gelen darbeleri korurken, ekranı korumak için her zaman yeterli olmayabiliyor. Telefonunuzun ekranını çiziklere karşı koruyan ekran filmleri darbelere karşı koruyucu olmayabiliyor. Daha güçlü koruma ve daha dayanıklı bir seçim için kırılmaz cam ekran koruyucu kullanmak en temel çare olacaktır.

Cam ekran koruyucular, kimyasal işlemler ise güçlendirilmiş, darbeye karşı dayanıklı cam maddesinden üretiliyor. Bıçak, anahtar gibi keskin objeler ile asla çizilmediği gibi, telefon ekran üzerine düştüğünde darbeyi üzerinde topluyor ve ekrana ulaşabilecek her türlü hasarı önlüyor. Dolayısıyla çok şiddetli darbelerde cam ekran koruyucu zarar görse bile, telefonunuzun ekranı darbe almaz. Dokunmatik ekran hassasiyetini asla etkilemeyen bu koruyucular parmak izi bırakmayan modelleri ile telefonunuzu uzun süre koruyor. Cam ekran koruyucular sayesinde sıvı, toz, kir gibi maddeler de telefonunuzun ekranıyla temas etmez.

En çok bilinen cam ekran koruyucu markalarından Spigen ve Dafoni cam ekran koruyucuları MobilCadde.com‹un en beğenilen ürünleri arasında yer alıyor. Siz de telefonunuzun ekranına ultra koruma sağlamak için MobilCadde.com‹dan cam ekran koruyucu sipariş edebilir, ücretsiz kargo imkanıyla evinize teslim alabilirsiniz.

MobilCadde Cam Ekran Koruyucu Modelleri



Cep telefonu için temperli cam arayan kullanıcılar her zaman olduğu gibi aradıklarını MobilCadde‹de buluyor. Sitemizde Dafoni, Eiroo, Buff gibi birçok ünlü markanın kırılmaz cam ekran koruyucu seçenekleri arasından cihaz modelinize uygun olarak bir seçim yapabilirsiniz. Cep telefonu ekran koruyucularının her zaman en güncel ve popüler modellerini bulabileceğiniz sitemizde en avantajlı fiyatlar ile alışveriş yapabilirsiniz.

Cam ekran koruyucular arasında yüzlerce telefon modeline uygun farklı seçenekler bulunmaktadır. Cam ekran koruyucular adı altında telefonun modeline göre ulaşabileceğiniz seçenekleri şu şekilde belirtebiliriz: Mat cam ekran koruyucular, full cam ekran koruyucu, privacy hayalet cam ekran koruyucu, toz önleyicili cam ekran koruyucu ve dahası…

Koruyucu cam seçenekleri arasında yer alan ve birçok kullanıcı tarafından da tercih edilen, son zamanların en popüler modellerinden biri privacy cam ekran koruyuculardır. Privacy cam ekran koruyucular birçok kullanıcı tarafından hayalet cam ekran koruyucu olarak da bilinmektedir. Bu ekran koruyucuların özelliği, telefonun ekranında koruma sağlamanın yanı sıra telefonunuzun ekranını etraftaki meraklı gözlerden de korumaktır. Eğer kişinin cep telefonunda privacy ekran koruyucu takılı ise, telefonun ekranına sağdan veya soldan bakan kimse ekranı görmeyecektir. Kenar açılardan telefona bakan kişiler ekranı siyah olarak görmektedir. Bu ekran koruyucular telefonda takılıyken telefonunun ekranını yalnızca düz bir şekilde karşıdan bakan kişi görebilmektedir. Privacy cam ekran koruyucuları sitemizde Dafoni veya Eiroo markalarında bulabilir, bu farklı özellik ile telefonunuzu özgürce kullanabilirsiniz.

Ekran koruyucular arasında kullanıcıların en çok dikkat ettiği özelliklerden biri ekran koruyucunun parmak izi yapmamasıdır. Gün içerisinde sürekli elden düşmeyen cam ekran koruyucularda ister istemez elin terlemesinden ya da farklı sebeplerden dolayı parmak izi oluşabilmektedir. Cep telefonunun ekranında oluşan bu görüntü çoğunlukla kişileri rahatsız etmektedir. Bu gibi sorunlarla karşılaşmamak için mat cam ekran koruyucu seçenekleri iyi bir alternatiftir. Mat ekran koruyucularını sitemizde yüzlerce telefon modeline uygun bir şekilde bulabilirsiniz.

Kolay Uygulanabilen Cam Ekran Koruyucu



Cep telefonu ekran koruyucu tercih eden kişiler çoğunlukla ekran koruyucu uygulamasını kendileri yapmaktadır. Bu yüzden bazı detayları da göz önünde bulundurmaları gerekmektedir. Bazı ekran koruyucuları uygularken çoğu zaman telefonun ekranında hava kabarcıkları kalmaktadır. Ekran kabarcığı oluşmasında uygulama anında ürüne toz kaçması sebep olabileceği gibi yanlış uygulama da bir sebep olabilir. Tabi ki nadir de olsa bu durum ürünün kalitesinden dolayı da kaynaklanabilmektedir. Hava kabarcıklarının oluşmasını istemiyorsanız kaliteli markaların ekran koruyucu seçeneklerini tercih etmekte fayda var.

Dafoni, Eiroo, Buff gibi markaların ekran koruyucularını uygulamak birçok markaya göre daha kolay olmaktadır. Ekran koruyucu uygulama konusunda çok profesyonel olmasanız bile cihazınıza özel olarak üretilen bu ekran koruyucuları kolaylıkla uygulayabileceksiniz.

Cep telefonu için kolay uygulanabilir bir ekran koruyucu arıyorsanız MobilCadde.com‹u ziyaret etmeden önce kararınızı vermeyin. Darbelere karşı iyi bir koruma sağlayacak ve oluşabilecek olumsuz durumlara karşı yüksek koruma sağlayan ekran koruyucu seçeneklerinin hepsine buradan ulaşabilirsiniz.

En Kaliteli Cep Telefonu Cam Ekran Koruyucuları



Cep telefonları söz konusu olduğunda kılıf ve ekran koruyucu gibi aksesuarlar bir hayli önemli. Özellikle ekran koruyucular arasında bulunan cam ekran koruyucular, telefonların ekranları için neredeyse hayati önem taşıyor da denilebilir. Cam ekran koruyucu tercih etmek isteyen kullanıcıların hemen hemen hepsi en kaliteli ekran koruyucu seçeneklerini arıyor. Mağaza mağaza gezip telefonunuz için en kaliteli ekran koruyucu aramak yerine MobilCadde‹ye gelerek telefonunuz için iyi bir cam ekran koruyucu bulabilirsiniz.

En kaliteli cep telefonu ekran koruyucu markaları arasında sitemiz üzerinden dilerseniz öncelikle Dafoni marka ürünleri inceleyebilirsiniz. Geniş ürün yelpazesine sahip olan Dafoni‹de cam ekran koruyucu olarak farklı birçok türdeki ürüne ulaşabilirsiniz.

Telefonunuz için tercih edeceğiniz ekran koruyucu ne kadar kaliteli olursa, ürünü kullanma süreniz de aynı doğrultuda uzun olacaktır. Üstelik telefonunuzun dokunmatik hassasiyeti açısından da ekran koruyucu seçimi oldukça önemlidir. Ekran koruyucuya dokunuyorken, doğrudan telefonun ekranına dokunuyormuş hissi veren bir ekran koruyucu ile telefonunuzu kullanmak da daha keyifli olacaktır. Bu yüzden cihazınız için cam ekran koruyucu seçerken markasına ve kalitesine de dikkat etmenizde fayda var.

Neden Cam Ekran Koruyucu Kullanmalıyım?



“Neden cam ekran koruyucu kullanmalıyım?” diye soruyorsanız eğer size “Ekran koruyucu hayat kurtarır.” diyebiliriz. Cep telefonları hayatımızda önemli bir yere sahip olduğundan gün içerisinde kendisiyle oldukça fazla ilgilenebiliyoruz. Sadece bir anlık dalgınlıktan yere düşmeye müsait olan cep telefonlarının şüphesiz en hassas yerlerinden biri ekranlarıdır. Bu yüzden ekranları için ayrıca bir korumaya gerek duyulmaktadır. Cam ekran koruyucular bu doğrultuda en çok işe yarayacak ürünlerden biridir.

Cep telefonlarının ekranlarının tıpkı ilk günkü gibi çiziksiz ve kusursuz kalmasını istiyorsanız cam ekran koruyucu kullanmak kaçınılmazdır. Telefonu yalnızca elimizdeyken daha iyi kullanabilmek için değil, gerek çantada gerek cepte de bozuk para, anahtar gibi telefonun ekranını çizmeye müsait eşyalardan da korumak açısından ekran koruyucu en iyi mobil aksesuarlardan biridir. Bu gibi daha birçok neden cep telefonlarında cam ekran koruyucu tercih etmeniz için geçerli nedenler arasında yer almaktadır.

iPhone Cam Ekran Koruyucu Çeşitleri



iPhone 11, iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14 ve daha birçok iPhone için aradığın tüm cam ekran koruyucular MobilCadde‹de. Apple markası adı altında tüm iPhone cihazlar için cam ekran koruyucu seçeneklerine sitemizden kolaylıkla ulaşabilirsiniz

MobilCadde‹de satışta olan tüm iPhone cam ekran koruyucu seçeneklerine telefonunuzun modeli ile tam uyumludur. Örneğin iPhone 14 cam ekran koruyucu aldıysanız, satın alacak olduğunuz ekran koruyucu da bire bir telefonunuzun ekran ölçülerine uygun bir şekilde üretilmiştir. Hatta söz konusu ekran koruyucu telefonunuzun ekranında takılıyken de telefonunuza kolay bir şekilde kılıf gibi aksesuarlar da takabilirsiniz.

iPhone cam ekran koruyucu seçenekleri arasında da privacy, mat, full gibi birçok farklı özellikte ekran koruyucu bulabilirsiniz. Hatta yalnızca telefonun ekran kısmı için değil arka gövde kısmı için de arka cam gövde koruyucu seçeneklerine yine sitemizden ulaşabilirsiniz. Kısacası eğer bir iPhone‹nunuz varsa MobilCadde sizin yerinize her şeyi düşünüyor. Siz de yüksek meblağlar ödeyerek satın aldığınız iPhone cihazınızı gönül rahatlığıyla kullanmak ve onu korumak istiyorsanız telefonunuz için bir cam ekran koruyucu mutlaka tercih edin.

Samsung Cam Ekran Koruyucu Çeşitleri



Galaxy A Serisi, Galaxy S Serisi, Galaxy Note Serisi ve daha fazlası için ihtiyacınız olan tüm aksesuarlar MobilCadde‹de. Bu aksesuarlar içerisinde en çok talep görenlerden biri şüphesiz Samsung cam ekran koruyucu seçenekleridir.

Samsung telefon kullanıcıları her zaman olduğu gibi cep telefonlarının ekranları söz konusu olduğunda da tabi ki en iyisini istemektedir. Ekran koruyucu seçenekleri arasında size en geniş ürün yelpazesini sunan MobilCadde‹de aradığınız ürünü de bulmanız çok kolay.

MobilCadde‹ye gelerek kullanmış olduğunuz Samsung cihaz modelinizi seçerek telefonunuzla uyumlu olan cam ekran koruyuculara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Satın almak istediğiniz tüm ekran koruyucuları alışveriş sepetinize ekleyerek satın alma işlemenizi pratik bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Samsung cam ekran koruyucu çeşitleri arasında kullanım tercihinize göre farklı özelliklerde ürünler bulabilmeniz mümkün. Samsung kullanıcılarının cep telefonları için en çok tercih ettiği modeller arasında telefonun ekranını tam olarak kaplayan full cam ekran koruyucular bulunmaktadır. Full cam ekran koruyucular tamamen şeffaf özellikte olabildiği gibi privacy hayalet cam ekran özelliğinde de olabilmektedir. Hangi modeli seçeceğiniz tamamen sizin kullanımınıza göre şekillenecektir.

Siz de Samsung cihazlarınız için uzun süre kullanabileceğiniz kaliteli cam ekran koruyucular arıyorsanız MobilCadde‹ye gelerek aradığınız ürünlere ulaşabilirsiniz. Her bir cihaz kendine özel olduğu için cam ekran koruyucular başta olmak üzere kılıf gibi birçok aksesuarı da kendine özgüdür. Bu yüzden cihazınızla tam uyumlu olan cam ekran koruyucu seçeneklerini tercih etmenizde fayda var. Cihazınızla uyumlu olmayan bir ekran koruyucu tercih etmeniz durumunda telefonunuzu rahat bir şekilde kullanamayabilirsiniz. Bunun yanı sıra uyumsuz olan aksesuarlar cihazınıza zarar da verebilir. Bu yüzden her zaman telefonunuzda tam uyumlu olan aksesuarları tercih etmeniz hem telefonunuzun ömrü açısından hem de sizin kullanımınız açıdan daha sağlıklı olacaktır.

Cam Ekran Koruyucu Fiyatları



Cep telefonu için üretilmiş olan ekran koruyucu fiyatları kendi aralarında farklılık göstermektedir. Ekran koruyucu fiyatlarını ürünün malzemesi, türü, markası gibi birçok farklı seçenek etkilemektedir.

Ekran koruyucu fiyatlarının farklı olmasının nedenlerinden biri ürünün markasıdır. Örneğin Dafoni marka ekran koruyucu ile Eiroo marka ekran koruyucunun fiyatları birbirinden farklıdır. Bunun yanı sıra Buff gibi dünyada ünlü bir markanın ekran koruyucu seçenekleri de farklılık göstermektedir. Markalara ait ürünlerin üretim yeri de, üretilirken kullanılan malzeme de farklı olduğu için ekran koruyucu fiyatları arasında inişler ya da çıkışlar görülebilmektedir. Sitemizde dönem dönem gerçekleşen kampanyalar doğrultusunda satın almayı düşündüğünüz ekran koruyucu seçeneklerine ise daha uygun fiyatlar ile sahip olabilmeniz mümkün.

Cam ekran koruyucularının modelleri, ürünün fiyatını etkileyen faktörlerden biridir. Mat, privacy, full gibi daha birçok farklı özellik cam ekran koruyucuların fiyatlarını etkilemektedir. Hangi ekran koruyucuyu satın almak isterseniz isteyin, ürün fiyatlarına güncel bir şekilde mobilcadde.com‹dan ulaşabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken Ekran Koruyucu Filmler kategorisi altında cihaz marka ve modelinizi seçerek, almak istediğiniz ürünlere ulaşmak.

Cep Telefonu Cam Ekran Koruyucu Nereden Satın Alınır?



İnternet alışverişleri çoğu kişiye kolay olarak gözükse de aslında internetten alışveriş yaparken dikkatli olmakta fayda var. Özellikle hangi siteden alışveriş yaptığınız çok önemlidir. Cep telefonunuz için cam ekran koruyucu satın almak istiyorsanız mobilcadde.com gibi güvenilir yerleri tercih etmenizde fayda var. Satış anında olduğu gibi satış sonrasında da verilen hizmet oldukça önemlidir. Çünkü internet ortamlarında gerçekleştirilen alışverişlerde kullanıcılar ürünleri fiziki olarak göremediği için nadir de olsa kendilerine fotoğrafta gördükleri ürünün gönderilip gönderilmeyeceği konusunda tedirgin olabiliyorlar. MobilCadde‹den gerçekleştirecek olduğunuz tüm alışverişlerde her zaman müşteri memnuniyeti önceliklidir. Sitemiz üzerinden alışveriş yaptığınız zaman eğer tarafınıza satın aldığınız ürünün gönderilmediğini düşünürseniz, müşteri hizmetlerimizle iletişime geçerek konuyla ilgili her zaman destek alabilirsiniz.

Cam ekran koruyucu siparişlerinizi MobilCadde‹den verdiğiniz takdirde sizi bütçenizi zorlamayacak, çeşitli ödeme yöntemleri beklemektedir. MobilCadde‹den gerçekleştirecek olacağınız tüm siparişlerde kredi kartınızla tek çekim alışveriş yapabileceğiniz gibi dilerseniz taksitli bir şekilde de alışveriş yapabilirsiniz. Eğer kredi kartınız yoksa dilerseniz havale ya da eft adımını da değerlendirebilirsiniz. Size sunmuş olduğumuz ödeme seçenekleri tabi ki bu kadarla da sınırlı değil. Ürünleriniz adresinize ulaştıktan sonra ödeme yapmak istiyorsanız kapıda ödeme seçeneğimizi de değerlendirebilirsiniz. Satın almak istediğiniz tüm cam ekran koruyucu ürünlerinde bu ödeme adımlarının hepsi bulunmaktadır.

MobilCadde‹de mobil aksesuar sektöründe her zaman yeni trendleri takip eden bir marka olduğu için sizi birçok ürünleri en önce tanıştırmaktadır. MobilCadde‹yi tercih ederek birçok kişinin aksine en yeni trendlerden ilk önce siz haberdar olabilirsiniz.

Size güvenli ve keyifli bir alışveriş imkanı sunan MobilCadde‹den cam ekran koruyucu alacağınız zaman ürünle ilgili aklınıza takılan bir şey olduğunda müşteri hizmetlerimizle iletişime geçebileceğiniz gibi sosyal medya hesaplarımız üzerinden de bizimle iletişime geçebilirsiniz.

MobilCadde‹den satın aldığınız cam ekran koruyucular özenle paketlenerek tarafınıza gönderilmektedir. Bildiğiniz gibi cam ekran koruyucular oldukça hassas ürünler oldukları için ayrıca özen istemektedir. Bu yüzden ürünlerinizi size sağlam bir şekilde göndermek için dikkat etmekteyiz.