WhatsApp‹ta Mesajlara Tepki Verme Özelliği Yayınlandı

WhatsApp’ta Mesajlara Tepki Verme Özelliği Yayınlandı
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Android 2.22.8.3 beta sürümünde WhatsApp’ın yeni bir özelliği ortaya çıktı. Şu an için yalnızca bazı kullanıcılara sunulan bu özellik sayesinde, WhatsApp’taki mesajlara emoji ile tepki vermek mümkün. 

Anlık mesajlaşma uygulamalarının en çok tercih edilenlerinden olan WhatsApp’ın ara ara birçok yeni özelliği kullanıcılarla buluşuyor. Yeni gelecek olan özellik sayesinde istenilen mesaja, 6 emojiden beğendiğiniz bir tane emoji ile tepki verebileceksiniz. Yeni gelecek olan özelliğe bakıldığında, WhatsApp’ın bu yeni özellikte Telegram uygulamasından esinlendiğini söyleyebiliriz. Özellik henüz tüm kullanıcılara yayılmasa da, şu an birçok kullanıcı bu özellikten yararlanabiliyor. 

WhatsApp mesajlarına tepki verme özelliği sayesinde, mesajlara gülme, şaşırma, üzülme, teşekkür, beğeni ya da kırmızı kalp emojisi koyabilirsiniz. Şu an bu özelliğin açık olmadığı kullanıcılar, özellik kullanılmaya başlandığı zaman bu emojiler sayesinde mesajın altına tepki bırakabilecek.

Şu an test aşamasında olan WhatsApp mesajlarına tepki verme özelliğinin tüm kullanıcılar için ne zaman aktif olacağı henüz bilinmiyor. 

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)