Instagram Profil Fotoğrafı Nasıl Büyütüler?

Instagram Profil Fotoğrafı Nasıl Büyütüler?
Facebook'ta paylaş Twitter'da paylaş Whatsapp'da paylaş

Sosyal medyanın en çok kullanılan uygulamalarından olan Instagram için yeni bir özellik duyuruldu. Kullanıcılar artık Instagram’deki profil fotoğrafını büyütebilecekler.

Instagram kullanıcıları uzun zamandır profil fotoğraflarını büyütebilme özelliğini istiyordu. Instagram’la ilgili birçok yeniliği ve gelecek olan özellikleri paylaşan Alessandro Paluzzi son yaptığı paylaşım ile merakla beklenen bu özelliğin geleceğini duyurdu.

Instagram’da Daha Büyük Profil Fotoğrafı

Intagram kullanıcıların yüzünü gülümsetecek yeni bir özellik geliyor. Instagram’daki profil fotoğrafına uzun dokunarak fotoğrafın genişletilmesinin mümkün olacağı özellikler üzerinde çalışmalar devam ediyor. Her ne kadar bazıları için bu önemli bir ayrıntı olmasa da, çoğu kullanıcı bu özelliği epey zamandan beri bekliyordu.

Şu an test aşamasında olan Intagram profil fotoğrafı büyütme özelliği henüz beta test sürümünde de kullanıcılarla paylaşılmadı. O yüzden özellikle ilgili tüm detaylar şu an bilinememektedir. Ama şunu söyleyebiliriz ki, Instagram’daki profil fotoğrafını büyütebilmek için kullanıcıların profil fotoğrafına uzun süre dokunması yeterli olacaktır.

Instagram’ın yenilikleri arasında henüz detayları çok belli olmamakla birlikte farklı özellikler de bulunuyor. Mesela kullanıcılar artık sevdikleri gönderileri profilin üst kısmına sabitleyebilecek. Bunun yanı sıra repost özelliği gelmesi de beklenenler arasında.

Blog Kategorileri

Ana Sayfa
Haber (13)
Kampanyalar (12)
Mobil Hayat (507)
Ürün İnceleme (30)