Telefonunuzu Seçin

Varsayılan Telefon
Telefonunuza uyumlu aynalı kılıf çeşitlerini görmek için cihazınızı seçin

Aynalı Kılıflar

    

aynalı kılıf çeşitleri

İleri teknoloji, kaliteli işçilik ve orijinal tasarımlı tüm ürünlere sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynalı telefon kılıfları ile uygulamaları gezerken ya da film seyrederken kullanım rahatlığına ulaşırsınız. Estetik tasarımının yanı sıra zarif yapısıyla göz alıcı görünüme da sahip olan modelleri sitemiz üzerinden bulabilirsiniz.

Yüksek kalite içeren özel rubber materyalden üretilmiş olup, cihazınızın arka ve yan taraflarını çiziklerden, darbelerden ve kirden korur. Cihaz üzerindeyken kılıfınız size kolaylık sağladığı gibi kamera tuşlarını, ses kontrolü ve kulaklık ayarlarını da değiştirebilirsiniz. Telefonunuz ile kolay kullanım sağladığı gibi çıkartma ve takma işleminde herhangi bir sorun yaşamazsınız. Cihazınızı kalınlaştırmaz bu nedenle cebinizde taşırken rahatsızlık hissetmezsiniz.

Aynalı kılıf ile cihazınızı darbelerden koruduğunuz gibi zemine koyduğunuz zaman da zeminle temasını önlersiniz. Yüksek teknolojili ürünlere sitemiz üzerinden kolay şekilde ulaşabilirsiniz. Alışveriş sepetine istediğiniz ürünü ekleyin ve sitemizde alışverişe devam edin. 7 gün içinde ürünü iade edebilir ya da değiştirebilirsiniz.

Yapacağınız alışveriş 100 TL ve üzerindeyse kargo ücretini sitemiz öder. Alışverişinizi 16,00‹ya kadar yaparsanız aynı gün içinde yaptığınız alışverişler kargoya verilir. Fırsat ürün bölümünü takip ederek istediğiniz ürüne yükse seksen indirimlerle ulaşabilirsiniz.

Mobil dünyasının en gözde modelleri marka kalitesinde ve orijinal tasarımlarıyla sitemizde yer alır. Sitemizde beğendiğiniz ürünler hakkında müşteri yorumlarını okuyarak, fikir sahibi de olabilirsiniz. Yardım konuları bölümüne girerek, alacağınız ürünün özelliklerini öğrenebilir ya da sormak istediğiniz soruları öğrenebilirsiniz.
Aldığınız ürünü isterseniz kapıda nakit ödeyebilir ya da kredi kartı ödeme seçenekleriyle yapabilirsiniz. Modern tasarım ve yüksek teknolojili ürünler sizler için sitemizin geniş ürün yelpazesi içinde yer alır. Mobil dünyasının tüm yeni gelişmelerini sitemizde yer alan son teknolojili ürünlerden takip etme olanağını sizler de yaşayın.