Android Oyun Kolları

    

android oyun kolı çeşitleri

Android tarafından desteklenen oyun konsolları yeni jenerasyon için mükemmel oyun deneyimleri sunuyor. Xbox ve PlayStation gibi PC oyunlarının dışında bir alternatif olan Android oyun kolları küçük ve çok pratik oyun makineleridir. Akıllı telefonunuza ya da tabletiniz ile birlikte kullanılabilir cihazlar, Google ın mobil işletim sistemi desteğini alıyor. Bu benzersiz oyun konsolları, ekonomik oluşu, geliştirici dostu donanımı ve yenilikçi özellikleri ile öne çıkıyor.

Android oyun kolları (veya Android oyun konsolları) kaliteli oyunların yanı sıra tam donanımlı bir eğlence kiti haline geldiğinde mükemmel olan cihazlardır. Google Play Store‹da binlerce oyuna girmek ve aynı zamanda gerçek bir oyun deneyimi yaşamak istiyorsanız, iyi bir Android konsolu ya da taşınabilir el Android oyun kolları seçmeniz gerekir.

Örneğin, kategorimizde yer alan son derece pratik kullanımlı, Dafoni ipega PG-9025 GamePad Android Oyun Konsolu ergonomik yapısı ile dokunmatik ekranda imkânsız olan oyun deneyiminizi yaşatıyor. Konsol üzerindeki çekmeli bölme, her model telefona, tablete kolaylıkla entegre olacak şekilde tasarlanmış. 6-8 m mesafede Bluetooth üzerinden bağlanarak 5000 üzerindeki oyunlardan istediğinizi oynama şansına sahipsiniz. Yine; Mini Joystick ile tüm dokunmatik ekranlı tabletlerde pratik bir şekilde oyun oynayabilirsiniz. Tablet Mini Joysticki kullanmak için kablo veya pil gerekmiyor, sadece ekrana yapıştırarak kullanabilirsiniz.

Ürünlerimiz son teknoloji modelleridir ve sizin için özenle seçilerek bir araya getirilmişlerdir. Kaliteye odaklanma, hizmet verme standartları ve müşteri memnuniyetine olan bağlılığımız birinci derece önceliklerimizdir. Üstün niteliklere sahip Android oyun kolları modellerinden beğendiğiniz ürüne sahip olmanız için kredi kartına taksit, kapıda ödeme ve ücretsiz hızlı kargo seçenekleri ile mobilcadde.comdan hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.

Android Oyun Kollarının Avantajları

Akıllı cep telefonlarının dokunmatik özelliğe sahip olması kullanıcıya büyük oranda kullanım kolaylığı sağlar. Hassas yapıları sayesinde yapmak istediğiniz işlemler için birkaç kez telefonun ekranına dokunmanız yeterli olur ve bu kullanım açısından da büyük bir zaman tasarrufu sağlar.

Akıllı telefonların bu dokunmatik ekranları mesaj yazma, arama yapma, sosyal medyada gezinme yada internette sörf yapma gibi bir çok kullanım için oldukça pratiktir. Basit ve orta seviyedeki birçok mobil oyun içinde bu dokunmatik ekranlar yeterli olabilir. Ancak günümüzde büyük bir rekabet içinde olan mobil oyun sektöründe her geçen gün birbirinden gelişmiş oyunları görmek mümkündür. PubG Mobile, MineCraft ve Roblox gibi oyunlar gelişmiş oyunlara birkaç örnektir.

Gelişmiş olarak nitelendirebileceğimiz mobil oyunların en büyük özellikleri oyun içinde birçok özelliğinin ve seçeneğinin olmasıdır. Bu özellik ve seçenekler için dokunmatik ekranda beliren sanal tuşları kullanmak her zaman kullanışlı olmayabilir. Özellikle de oyunun hızı ve aksiyonu göz önünde bulundurulduğunda oyundan alınacak gerçek zevk ve heyecan her zaman eksik kalır.

Android oyun kollarının diğer avantajı ise telefonunuzu darbelere karşı korumasıdır. Android oyun kolu olmadan oynadığınız bir oyunda telefonunuzu düşürme ihtimaliniz her zaman daha fazladır. Çünkü oyunun heyecanına kapılıp telefonunuzu elinizden düşürebilirsiniz yada uzun süre oynadığınız zamanlarda eliniz terleyebilir ve cihazınızı elinizden kaydırabilirsiniz.

Android oyun kolları size rakiplerinizden bir adım daha önde olma şansı verir. Gelişmiş mobil oyunlarda ekranda beliren sanal tuşlara basmak daha zaman alıcıdır. Bunu normal tuşlarla yapmak ise daha pratik olduğu için rakiplerinizden daha hızlı davranabilirsiniz.

Android oyun kolları sayesinde telefonunuzun ekranını yıpranmak koruyabilirsiniz. Çünkü Android oyun kolları kullanıyorsanız telefonunuzun ekranına daha az dokunursunuz. Böylece telefonunuzun ekranını bozulmasını ve yıpranmasını önlemiş olursunuz.

Mobil Oyun Konsolunun Kurulumu

Mobil oyun konsollarını kullanmak için büyük bir kurulum zahmetine gerek yoktur. Bunun için herhangi bir teknik bilgiye de gerek yoktur. Satın aldığınız oyun konsolunu telefonunuzun USB çıkışına takarak eğlenceli vakit geçirmenin ilk adımını atmış olursunuz. Oyun konsolunun kurulumunu yaptıktan sonra oynayacağınız oyun üzerinden hemen ayarları yaparak oynamaya başlayabilirsiniz.

Mobil Oyun Konsolu

Android oyun kolları piyasada mobil oyun konsolu, oyun kumandası gibi isimlerle de anılmaktadır. Tüm oyun kumandalarının ortak amacı kullanıcıya kusursuz bir oyun deneyimi ve heyecanı yaşatmaktır.

Mobil oyun konsolu gövdesinde barındırdığı tuşlar sayesinde oyun heyecanınızı her zaman diri tutar ve sizi rakiplerinizden bir adım önde kılar. Eğer siz de tutkulu bir mobil oyun fanatiği iseniz oyun oyun heyecanınızı bir kez de mobil oyun konsolu ile yaşamalısınız.

Android Oyun Kolları Çeşitleri

Android oyun kolları mobil oyunlardaki heyecanı eksiksiz yaşamak için tasarlanmış teknolojik aksesuarlardır. Her teknolojik aksesuarda olduğu gibi Android oyun kollarında da onlarca marka ve yüzlerce model vardır.

Teknoloji sektörü bilindiği gibi ihtiyaçlara yönelik ürünleri piyasaya sürer. Dolayısıyla insanların ihtiyaçları birbirlerinden farklı olabilir. Herkesin ihtiyaç duyacağı teknolojik gereksinim birbirinden farklıdır. Bu farklılık da teknolojik ürünler arasında çeşitliliğe neden olur. Bu yüzden mobil oyun konsolları arasında bir çok çeşit vardır. Bazı oyun konsolları tek parçadan oluşurken bazı oyun konsolları iki parçadan oluşabilir. PubG Ateş Tetik Tuşları çift parçalı oyun aparatlarına bir örnektir diyebiliriz.

Mobil oyun konsollarını birbirinden ayırt eden bir diğer özellikleri de titreşim özellikleridir. Bazı oyun konsolları titreşim özelliğine sahip değilken bazı mobil oyun aparatları titreşim özellikleri ile oyuncunun daha fazla oyun heyecanı yaşamasına yardımcı olur.

Mobil Oyun Aparatı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Mobil oyun aparatları teknolojik aksesuarlardır. Teknolojik olmaları sebebiyle her zaman arızalanma riskiyle karşı karşıyadırlar.Sağlam bir oyun konsolu almak her zaman en doğru tercih olacaktır.

Oyun konsolu alırken dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden bir tanesi ihtiyaçlarınızı çok iyi bilmenizdir. İhtiyaçlarınız sizi en doğru oyun konsolu seçiminde en büyük yardımcınızdır. İhtiyaçlarınızın tamamına cevap verebilen bir oyun kumandası sizin için en iyi oyun aparatıdır.

Oyun konsollarının markası da dikkat edilmesi gereken bir diğer unsurdur. Markaların sağlamış oldukları garanti şartları ve süreleri, servis ağları ve müşteri hizmetleri ürünü almak için bakılması gereken etkenlerden bir tanesidir.