Telefonunuzu Seçin

Varsayılan Telefon
Telefonunuza uyumlu 360 derece kılıflar çeşitlerini görmek için cihazınızı seçin

360 Derece Kılıflar

    

360 derece kılıf çeşitleri

Kaliteli işçilik, yüksek teknolojili modeller ve orijinal tasarımlardan oluşan kılıf modellerin marka kalitesinde sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Sert rubber malzemesinden üretilen kılıf ile telefonunuz sadece korunmaz, estetik ve zarif bir görünüm de kazanır. 360 derece koruyan kılıflar yüksek kalite özelliği taşıyan hafif rubber materyalden üretilmiştir. Cihazınızın hem arka hem de yan tarafını kir, darbe ve çiziklerden korur.

Kılıfınız cihazın üzerindeyken cihazınızın tuşlarını rahatça kullanırsınız. Telefonunuza mükemmel uyum sağlar ve telefonunuzu darbelerden de korur. Cihazınızdan kolay şekilde çıkartır ve takarsınız. Ultra ince yapısı özelliği sayesinde telefonunuzun dokunmatiği de etkilenmez. 360 derece kaplama özelliği ile cihazın ön, arka ve yanları tamamen kapatılarak, korunuz. Telefonunuzu, sıvılardan, kirden, bakterilerden ve çiziklerden de korur. Kılıf hafif tasarımdan yapıldığı için cebinizde taşırken herhangi ağırlık hissetmezsiniz.

Cihazınızı zemin üzerine koyduğunuz zaman zemin ile temasını da önlersiniz. Yüksek teknolojili ve modern tasarımlı ürünlere sitemiz üzerinden kolay şekilde ulaşabilirsiniz. Alışverişe başlamak için beğendiğiniz ürünü sepete ekleyin ve alışverişinize devam edin. 7 gün içerisinde isterseniz ürünü iade edebilir ya da değiştirebilirsiniz. 100 TL ve üzerinde yapacağınız alışverişlerinizde ise kargo sitemiz tarafından karşılanır.

Alışverişinizi 16,00 ya kadar siparişini verdiğiniz zaman o gün içinde ürününüz kargoya verilir ve kısa süre içinde adresinize teslim edilir. Fırsat ürün bölümlerini takip ederek ise istediğiniz ürüne indirimli kampanyalardan ulaşabilirsiniz.
Beğendiğiniz ürün hakkında detaylı bilgi alabilir ya da müşteri yorumlarını okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz. Yardım konuları bölümünden ise ürünle ilgili soruları öğrenebilirsiniz. Alacağınız ürünü kredi kartı veya kapıda nakit ödeme seçenekleriyle ödeyebilirsiniz. Modern tasarım ve marka kalitesindeki ürünlerin hepsi orijinal olarak sitemizde yer alır. Mobil dünyasının yeni teknolojiye sahip ürünlerini sitemizden takip edebilirsiniz.